mandag 5. mars 2018

Norsk tradisjonsmat kokebok

Norsk tradisjonsmat kokebok

Middelhavskost gir bedre helse. Lære å kokkelere den kjente maten selv. Se vårt store utvalg av kokebøker og kjøp din online! Lefsene, kompene, kjøttsuppen og boknafisken skal reddes.


Norsk tradisjonsmat kokebok

Forfatteren presenterer mer enn hundre oppskrifter på tradisjonsrike norske klassikere på en moderne måte. Her finner du retter for hverdag og fest. Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår, en arv vi må ta vare på og la oss inspirere av.


Det finnes et enormt antall oppskrifter på tradisjonsmat. Blogger blir bøker, sånn er det blitt. Aschehoug står bak den norske utgivelsen. Det er viktig for meg at det er mer enn en kokebok. Jeg vil også fortelle historien om ingrediensene, sier hun.


Norsk tradisjonsmat kokebok

Historien om gravlaks, for eksempel. Kvensk, samisk og norsk tradisjonsmat i ny kokebok. Oppskrifter på norsk tradisjonsmat. I denne boken finner vi en oppskrift på Nedlagt gaas i hvidkaal - altså gås i kål. Då blei det laga øl av spira bygg og malt, men også av einer.


Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, foreligger nå i ett nytt, mindre og praktisk format. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat , og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Matglede og inspirasjon. For de som verdsetter god mat og drikke!


En bok til å bli sulten av og som gir lyst til å bake selv. Her er en oversikt over restauranter som serverer tradisjonell, norsk husmannskost. Flesk og duppe, spekesil fårikål og komle. Husmannskost er et vidt begrep som dekker all tradisjonell norsk kost, og det er få ting som smaker så godt som fersk suppe om høsten, eller bestemors hjemmelagde kjøttkaker.


Råvarene har vært tilgjengelige i relativt korte sesonger og ofte i store mengder, slik som under torskefisket, sildefisket, innhøstingen av korn, opptak av poteter og slaktingen av dyr. På norsktradisjonsmat. Lokallagene har for eksempel også stemt fram sine tradisjonsmat -skatter, sier lederen.


Hettgjort på stusse - norsk tradisjonsmat , - med glimt i øye - Selges av Leedsfra Arnatveit. Kjøp og selg kokebøker på auksjon og til fast pris. Norsk tradisjonsmat. Gode tilbud på kokebøker finner du på QXL.


Hittill i år er det gitt ut norske kokebøker og utenlandske kokebøker oversatt til norsk , ifølge tall for Forleggerforeningen. Tradisjonsmat oppskrifter og historier. Marianne Ihlen er redaksjonssjef for faktaavdelingen i Cappelen Damm, et av forlagene som har gitt ut flest kokebøker denne høsten.


Hun forteller at markedet har endret seg de siste årene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg