fredag 9. mars 2018

Farge håret grått hjemme

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer.


Finn en duft som passer deg. Men selv om Varga ikke anbefaler å farge grått hår hjemme selv, gir han oss likevel noen andre hjemmetriks for å skjule grått hår frem til man har mulighet til å dra til frisøren: Tørrsjampo for brunt hår dekker det grå i røttene og vaskes ut etter bruk.

Vanlig tørrsjampo for lyst hår. Først må du finne ut hva du ønsker å gjøre med hårfargen din. Skal du friske opp din egen farge eller dekke grå hår , og hvor lenge skal fargen vare? Nivå er glansvask som holder i alt fra to til hårvask. Hjemmefarger deles inn i tre kategorier.


Hårbleking, bayage, ettervekst, grått hår eller helfarging - dette bør du tenke på før du farger håret hjemme uten frisør til stede! Man har permanent farge , som er den som dekker grått hår best og som vil vokse ut. Minicolor som er en semipermanet farge som vil fade ut litt etter litt, og en såkalt glansvask er et fargeprodukt som legger seg utenpå håret , og ofte er uten kjemikalier som gjør at fargen bare holder i opp til et gitt antall vask.


Grått hår har ingen gule pigmenter, og derfor kommer lillafargen fram.

Om håret ditt blir lilla må du ikke gjøre noen kjemiske inngrep på håret. Den lilla fargen vil fade etter noen sjamponeringer, og etter fire sjamponeringer kan du gjerne farge håret i en annen farge. Hvilken farge kan man bruke på grått hår ? Farge håret hjemme – slik får du fargen til å vare For å få fargen til å vare lengst mulig er det først og fremst viktig å velge sjampo og balsam som er tilpasset farget hår.


Selv om fargesjampoer er mer skånsomme, vil all vask fjerne litt av fargen , og da særlig rødfarger. Vi synes voksne damer med grått hår er råstilig! Dessverre lar det seg ikke gjøre å gå fra farget til grått hår over natten, selv om du har bestemt deg for å bli gråhåret. Det er en liten prosess du må gjennom, og hvor lang tid den tar kommer veldig an på hvilken farge håret ditt er farget i utgangspunktet. Har du lyst til å farge håret grått , må du med andre ord skynde deg – før det er helt ut å gjøre det.


Trenden passer alle. Ifølge Calderon er dette en trend som passer alle, siden fargen går fra helt lys til mørk grå og dermed kan tilpasses akkurat deg. Slitt hår trekker til seg veldig mye mer farge enn sunt hår , forklarer Fisher.


Det holder ofte å ta overhåret, det er gjerne ikke nødvendig å ta underhåret, sier Fisher. Det samme gjelder striping. Skal du gjøre det hjemme , trenger du ikke ta hele håret. Hårfarge for alle typer hår finner du på VITA. NO er din destinasjon nummer én innen hårfarge og striper til hår.


Ved hårfarging fjerner hydrogenperoksid naturlige fargepigmenter fra håret ditt, og nye kunstige fargepigmenter trekker inn i hvert enkelt hårstrå. Slik festes den nye fargen i håret ditt.

Ta hensyn til dine naturlige farger når du velger hårfarge. Bli inspirert av vårt store utvalg av hårfarge og toning! Velg alltid en nyanse lysere, det blir ofte mørkere enn du tror. Vent minst fire til seks uker mellom hver gang du farger håret.


Velg gjerne en lysere nyanse, det blir ofte mørkere enn hva man tror. Ikke slit ut håret ditt. Glem ikke å være snill mot håret og vent timer mellom hver farging. Glattere hår reflekterer lys, og demper linjer og rynker i ansiktet ditt. Et silikonserum eller hårolje får håret til å skinne.


Sørg for å bruke en fuktighetsbevarende shampoo, og en keramisk belagt rettetang. Attitude er en nødvendighet til grått hår. Grått hår krever en pakke, og stilen kan fort skli fra typete til tantete. Vil du at håret skal bli lysere enn din naturlige hårfarge kan du følge opp avfargingsbehandlingen med en bleking. Det finnes ulike produkter for hjemme -avfarging avhengig av hvilken farge håret ditt har i dag og hvor mange ganger du tidligere har farget håret.


I dag er det til og med trendy å farge håret i grå nyanser, så om noe så henger du med i motebildet om du lar lokkene forbli grå. Jeg har i utgangspunktet mørkeblondt hår og har farget det mørkt nå. Siden etterveksten synes relativt raskt så må jeg farge ettervekst ca hver 2. Jeg synes det blir dyrt å gå så ofte til frisøren så jeg vurderer å farge håret hjemme selv.


Har du erfaringer med hvilken hårfarge man da bør ve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg