fredag 30. mars 2018

Loppehalsbånd katt

Rabatten legges til automatisk. Lynrask hjemlevering av kattemat. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren.


Når kun det beste er godt nok! Med loppehalsbånd til katte opnår du en lang tids beskyttelse mod lopper. Der findes flere loppehalsbånd med naturlige og økologiske midler. Giv din kat et loppehalsbånd med 1 naturlig beskyttelse mod lopper, lus og flåter med Biogance Bispotix. Ingen insekticider eller parfume at bekymre sig om.


Biospotix virker ved at blokere insektets optagelse af ilt. Det bløde loppehalsbånd fra Beaphar er en effektiv og behagelig måde at behandle problemer med lopper hos katt e på. Halsbåndets bløde stof indeholder et insektici der dræber lopper og afholder dem fra at vende tilbage i op til måneder efter brug. Loppehalsbånd for katter. Det finnes en rekke loppehalsbånd på markedet, noe som garanterer flere måneders beskyttelse.


Disse halsbåndene frigjør små doser antiparasittære midler over en lengre periode. Hvor lenge de beskytter katten din, vil variere fra. Det er i særdelshed vigtigt at bemærke, hvis din kat kløer, bider eller slikker mere end normalt. Dette kan nemlig være et tegn på, at en har lopper.


Med vores loppehalsbånd får du et gennemført produkt til en rigtig god pris. Halsbåndet vil uden tvivl hjælpe din kat fremover og som ejer er det slut med at gå og være nervøs for sin. Når vores elskede kat er på udflugt, bliver de let ofre for lopper, som hopper på katten og formerer sig hurtigt. For at forhindre et loppeangreb er et loppehalsbånd til katte god beskyttelse. Her kan du læse om de loppemidler, der egner sig til at fjerne lopperne på din kat.


Vær dog opmærksom på at loppebekæmpelse foregår steder: på katten og i hjemmet. Toalett og bunnstrø er nødvendig i alle hjem hvor det bor katter. Det holder området rent, og sørger for god hygiene for kjæledyret. Tilbehør som bånd og halsbånd gjør det trygt og komfortabelt å ta katten ut på tur.


Pleieprodukter for dyr inkluderer sjampo, salver og beskyttelse mot lopper og flått. Nogle loppehalsbånd kan desuden medføre hårtab i det område, hvor halsbåndet er i kontakt med dyrets hud. Det er i øvrigt kun de færreste loppehalsbånd , der har en nød-åbningsmekanisme, der åbner i tilfælde af, at kæledyret skulle sidde fast.


Blandt andet derfor egner loppehalsbånd sig som udgangspunkt bedst til indendørskatte. Find råd og vejledning, samt det billigste og bedste loppemiddel til katte her! Et mjau kan bety så mangt, og hva pus egentlig mener er ikke så enkelt å forstå. Her er rådene for å kunne prate mer med pus.


Halsbånd med en afskrækkende effekt forhindrer at din kat får hudinfektioner – disse produkter sørger for at du ikke behøver at bruge tid på upraktiske loppekure. Halsbåndene er også vandsikre hvilket er meget praktisk, da det betyder at deres medicinske effekt ikke bliver ødelagt i regnen. Beaphars myke loppehalsbånd er en effektiv og komfortabel måte å unngå lopper på katten. Det myke halsbåndet inneholder et insektsmiddel som tar livet av lopper og holder dem å avstand i inntil fire måneder.


Halsbåndet har en elastisk spenne og kan justeres til å passe katter som er over uker gamle. Refleksbåndet gjør at katten er godt synlig og har en elastisk spenne og bjelle. Vores loppemidler til hund og kat er nemlig baseret på naturlige planteekstrakter i form af æteriske olier.


Du kan altså roligt købe dit nye loppemiddel her hos os, og vores store udvalg byder med garanti på et produkt, der passer perfekt til dig og dit kæledyr. Hurtigt og nem behandling anvendes på kattens nakke og begynder at virke med det samme. Brug gerne sammen med andre husstand loppe behandlinger såsom loppe spray eller loppehalsbånd , for at sikre dit hjem og din kat er helt fri for eventuelle.


Hvis din kat har lopper anbefaler vi, at du vælger et produkt, der også dræber loppelarver. Anvender du loppemidlet forebyggende, er dette mindre vigtigt, da det vil være voksne lopper katten eventuelt vil ”tage med hjem”, hvis den bliver smittet. Din kat bør derfor behandles jævnligt og gerne konsekvent hver 4-uge året rundt, så du bedst muligt forebygger, at din kat udsættes for irriterende og potentielt skadelige angreb fra flåter og lopper.


Hvis man blot undlader en enkelt forebyggende behandling, kan det medføre, at din kat bliver udsat for angreb. Hvis katten eller hunden skal på kennel er det lurt å behandle dyret med et loppemiddel. Dette vil redusere muligheten for at dyret får lopper eller lus, samt flått hvis dyret oppholder seg i flåttområder.


Kontakt din veterinær for resept.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg