tirsdag 20. mars 2018

Nachos med kjøttdeig og smeltet ost

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Smak til med salt og pepper, juster eventuelt med mer krydder hvis nødvendig. Bruk en passende ildfast form og legg i et lag med nachochips. Fortsett slik med chips, kjøttsaus og ost lagvis.


Ha i chilipulver, kumin, sukker, bønner og tomatsaus.

Hakk chili og legg den på toppen. Dekk med revet ost og sett den i ovnen til osten smelter. Servér med rømme og koriander - eventuelt.


Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost. Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt.


Nacho -tallerken med tacokrydret kjøttdeig , ost , jalapeños og guacamole En populær klassiker blant alle tex mex-retter og som passer til hele familien.

Enkel å tilpasse til din egne favorittsmaker. Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca.


Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. Dette kan ta mindre tid avhengig av hvor varm kjøttblandingen var når du satt det hele sammen. Avslutt godt med ost. Strø nachos med tomater, avokado, resten av bønnene, vårløk og koriander. Server med tilbehør om du vil eller bare litt.


Hvor kan jeg få leveret? Klik og se alle postnumrene. Hvad koster det at få leveret? Vælg en tid og se priserne. Erstatter I ødelagte varer? Ja, kontakt kundeservice. Tager I pant retur? Skal jeg være hjemme, når min bestilling kommer?

Mine varer er forsinkede, hvad gør jeg? Nachos er oprindeligt tortillas, ost og syltede jalapenos og intet andet. Det var tænkt som en snack og er selvsagt ikke særligt mættende – eller nærende – på sigt.


Derfor er der da også mange der supplerer med kylling eller hakket kød og bønner, og på den måde gør ”snacken” til en hovedret. Nachos med kylling og smeltet ost er den bedste eftermiddags snack og tømmermændsmad jeg kender. Igår stod min kæreste for maden til vores gæster, der kom forbi ved frokosttid. Her serverede han denne opskrift på en luksus udgave af nachos med kylling og ost lagt sammen i lag ligesom en lasagne.


Men med nachos i langpanne får du alle de deilige tex-mex-smakene – og du slipper ørten skåler utover bordet med ditt og datt. Her er det bare å strø tortillachips utover en form eller langpanne, toppe med tacofyll og drysse med ost. Forvarm ovnen til 2grader. Pass på at osten blir akkurat passe smeltet , omtrent 8-minutter.


Nachos med kjøttdeig og ost. Har du en klump kjøttdeig ? Legg nachos på en ildfast form. Stek den sammen med hakket løk, tøm på en liten boks hakkede tomater og tilsett bønner og det du måtte ha av grønnsaker.


Stek i ovnen på 2grader til osten har smeltet. Ellers er kjøttdeig og tomat på boks greit. Bønner finnes det mange typer av, og til nachos er det kanskje aller best med den rødbrune typen kidney beans.


Av ost går det også an å bruke forskjellige typer, men vi heller sterkt mot cheddar. Rør inn spisskummin, salt, pepper, kidney bønner og hvitløksfedd. Hell i kjøttet og topp med nachos og resten av osten. Stek kjøttdeigen i oljen, og tilsett tacokrydderblanding og vann.


Spre jalapeños, cheddar-dipp over, og topp med revet ost. Stekes i ovnen på 2°C i ca. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Ha olje i en stekepanne på middels sterk varme, og stek kjøttdeig sammen med chili, løk og hvitløk. Ha bønnene i kjøttblandingen og rør rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg