onsdag 7. mars 2018

Oppskrift på babysokker 0 3 mnd

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Ullbukser til baby. Behagelig og praktisk. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Finn laveste nettpris her. Vår oppskrift har vi fått fra Frogn Bygdekvinnelag som har hatt prosjektet gående i lengre tid.


Har på oppskriften under redusert litt på lengen på skaftet så garnet blir litt drøyere. Flere har erfart at et garnnøste rekker bare nesten til par sokker, med kortere skaft rekker det litt lenger. Små sokker eller tøfler i perlestrikk, strikkes i populær teknikk.


Garnpakken er i én størrelse - måneder.

Garnkvalitet: Phil Coton (1 bomull oeko-tex). Fasthet: masker på pinne = cm. For Elliot sokker med ditto jakke og lue (hentesett), se denne garnpakken. Oppskrift på babysokker. Størrelse -mnd (6-mnd ) Jeg strikker dem i litt tynt babygarn,men mye annet kan også brukes.


Legg opp masker og strikk rett på alle pinner i alt (60) pinner,=(30) riller. Mønsteret er i naturhvitt i alle varianter, men bunnfargen er valgfri. Genseren på bildet er strikket i fargen dus denim. Garntypen er Dale ECO BABY WOOL (1 økologisk ull) fra Dale Garn. Strikkes på rundpinne og 3. Trenger du strikkepinner?


Jeg la opp 52masker og strikket rett og vrang noen omganger. Gjør dette ganger til. Legg opp 34(36) masker og strikk rillestrikk (bare rette masker) (9) cm.


Arbeidet strikkes frem og tilbake i én del. Først strikkes sålen, det tas opp m for sidene og felles deretter langs overdelen. Såle og sider i rillestrikk, overdel og kant i. Jeg har ingen oppskrift på større sokker, men jeg ville ha forsøkt å få litt opp i pinnestørrelse og å bruke tykkere garn.

Da blir de fort større. Siden oppskriften er til pinne 2-vil det fort dra på seg om du går opp til -eller rundt der. Kanskje prøve dobbelt garn? Garnmengde: mnd (1) mnd (1) mnd (1) år(1) år(1) år( ) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.


Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Skaftet kan også strikkes i en annen farge. Her er det flere forslag på mønstre, alt etter hvilken størrelse som strikkes.


Dette er beskrevet i slutten av oppskriften i tillegg til bilder og en detaljert forklaring på strikkeprosessen. Så her følger en enkel og gratis oppskrift på ullsokker. Det blir ekstra oppfølging med videoer utover høsten, mere bilder og en forkortet.


Det er et ambisiøst forsøk å strikke sokker til alle disse, men fullt mulig. I løpet av årene har jeg strikket massevis av babysokker i mange varianter. Fant en kjempeenkel oppskrift på babysokker som kanskje andre er interessert i også.


Det er kun rettstrikk, og hele sokken strikkes i ett stykke. Kjempefine babysokker og jeg er helt enig, de er veldig fin fasong på og sitter godt på foten. Enkle å strikke er de også.


Fin måte å få brukt litt av det tynne restegarnet på , for det går ikke så mange gram i hvert par. Håper du får en kjempefin dag i vårsola!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg