mandag 12. mars 2018

Bokklubben villmarksliv

Bokklubben villmarksliv

Møteplassen for oss som liker Turistforeningen. Bøker om natur og friluftsliv, jakt og fiske, dyr og foto, med maks rabatt. Dette lover vi deg: Dyktige redaktører velger de beste villmarksliv -bøkene blant millioner av titler. Alle norske og engelskspråklige titler finner du på bokklubben. Bokklubben Villmarksliv.


Bokklubben villmarksliv

Maks rabatt på alle nye bøker - du får dem ikke billigere andre steder. Alle hovedbøker sendes deg portofritt. Er du interessert i friluftsliv, natur, fugle- og dyreliv? Bøker som presenteres i denne bokklubben , vil gi deg både kunnskap og inspirasjon til å få rikere opplevelser ute i naturen. Nordmenn flest er over middels interessert i jakt, fiske og natur- og friluftsliv generelt.


Det viser også denne bokklubben som gir deg mange forskjellige bokideer gjennom året. Billige bøker med maks rabatt. Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere. Hovedbøkene sendes alltid portofritt.


Bokklubben villmarksliv

I Norge finnes det flere titalls bokklubber av ymse art. Noen er veldig spesialiserte, for eksempel bokklubber som kun henvender seg til barn, eller klubber for spesifikke interesser som villmarksliv. Her er ti ting du bør tenke igjennom før du velger hvilken bokklubb du skal melde deg inn i. Har bokklubben de riktige bøkene? I Villmarksliv finner du flotte reportasjer fra fjell til kyst i vårt vakre langstrakte land. Reportasjene er skrevet av erfarne friluftsfolk, fiskere og jegere.


For mange av oss nordmenn er noen av de beste stundene knyttet til turer og opplevelser ute i naturen. Ville dyr og fugler har da også en stor plass i Villmarksliv. Godt friluftsutstyr er viktig, og ingen andre tester så mye utstyr så hardt og nøye som oss. Villmarksliv arrangerer også NM i naturfoto, og i hver utgave får du presentert fantastiske naturbilder tatt av de beste. Dette nettstedet er enkelt og greit stedet for deg som ønsker å finne den riktige bokklubben – enten du er på jakt etter noe å lese for deg selv, dine barn eller andre du har lyst til å glede med en god bok.


Blant lundefugler, havsuler og andre sjøfarere Atlantiske sjøfugler hekker på de barskeste og mest brutale steder. Topptur er opptur Norges beste familietopper har samlet toppturer med ulik vanskelighetsgrad. I denne bokklubben får du flotte bøker om oppdagelsesreiser, vandrerturer i Norge og utlandet.


Selskapet eies av forlagene Aschehoug, Gyldendal og Pax. Norske forfattere setter naturlig nok stor pris på å få utgi sin bok som hovedbok, da snakker vi stort opplag at once. Fra småkutling til brugde. Det er utrolig hvor mange fiskearter man knapt har sett eller hørt om.


Ingen machomann For Lars Monsen har det vært viktig å finne sin måte å leve på. Det handler ikke om å være tøff, for machoer dør i. Klubben tilbyr bøker til lesere som har vokst fra barnebøkene, men foreløpig ikke helt våger seg på voksenbøker. Ungdomsbokklubben presenterer det beste av det som skrives for ungdom i Norge og Norden, i tillegg til en lang rekke oversatte kvalitetsbøker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg