mandag 5. mars 2018

Hekle tøfler herre

Eksklusivt medlemstilbud kun for medlemmer! Meld deg inn nå og motta rabattkode. Siste mote til gode priser. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp tøfler hos Outnorth.


Det finnes hovedsakelig to typer tøfler.

Du kan kjøpe de tradisjonelle, forete og varme tøflene til de kalde vinterkveldene, eller de populære, komfortable åpne tøflene for menn til de mer solfylte dagene. Uansett hvilken sesong det gjelder, finner du praktiske herre tøfler for menn hos Skoringen. Hos XXL har vi et stort utvalg av tøfler til herre fra kjente merkevarer i ulike prisklasser.


Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp på XXL. Vil du hekle et par tøfler ? Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tøfler til voksne og barn.


Med tærne innestengt i trange sko gjennom store deler av året er det godt å la de få en pause i myke, varme tøfler eller innesko hjemme. Etter en lang dag på jobb er det deilig å komme hjem og få på seg inneskoene.

Tøfler er noe av det beste som finnes. Enten du liker å vifte med tærne og tusle rundt i solide sandaler, eller har det best med deilige ulltøfler, har vi mange muligheter på lager. For deg som foretrekker den mer kosete stilen, er tøflene i selskinn og filt et opplagt valg. Vreng tøffelen , hekle så sammen med fastmasker (fm) på innsiden, feste tråden og så har du formen på tøffelen ! Nøyaktig hvor du hekler kan jeg ikke si, for jeg bare hekler slik at det ser pent ut på utsiden.


Prøv deg bare litt frem! Slip-on- tøfler for fridager og eventyr. En klassisk tøffel på mange måter, og perfekt for lange søndagsmorgener når kaffen putrer i trakteren.


Vi har et bredt utvalg av tøfler og innesko i ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Eurosko er Skandinavias største skokjede. Hekle seks rader rader slik at du får en klaff på oversiden av tøffelen.


Du kan både hekle den større eller mindre, alt etter smak. Jeg valgte å hekle to omganger med blå kant på tøflene. Fordi jeg ville at retten på fastmasken skulle komme på utsiden så måtte jeg ta kanten rundt foten for seg og kanten runt klaffen for.


Her har vi først heklet en luftmaskerad. Du starter med å hekle stavmasker i 3. Du har løkker på nålen. Figur 2: Stikk nålen inn i 3.

Dette betyr mange feminine, trendy og deilige, varme tøfler i mange nyanser. Hos Skoringen finner du alt fra strikke tøfler , ull tøfler , hekle tøfler og tøfler med og uten kappe - alle typer på salg! Gode tøfler må ikke nødvendigvis koste en formue. I Klingels nettbutikk finner du mange varme og gode herretøfler og skinntøfler til en billig penge.


Tøflene finnes i mange forskjellige stiler og varianter – noen med ullfôr og andre med tekstilfôr, noen av skinn og andre av filt. Har lært meg en kjempeenkel måte å strikke tøfler på! Det er bare rettstrikking, og blir veldig ok i formen.


Ble glad da jeg fant oppskriften på firkant- tøflene , fordi jeg over flere år et blitt forsynt med slike tøfler av en god venninne. Dessverre er hun borte nå og selv om vi snakket om oppskriften, så ble det aldri til at jeg fikk den, selv om ho forklarte meg hvordan ho strikket dem. Ho brukte forøvrig å strikke såle til de også, men da i dobbelt garn og da varte de veldig lenge.


Inne på hvert produkt har en garnforbruksfunksjon som gjør at du enkelt og greit kan se hvor mange nøster det går med til å strikke eller hekle det du vil lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg