torsdag 15. mars 2018

Gulrotkake liten langpanne

Gjennom MatPrat bidrar vi med matinspirasjon, -informasjon og -kunnskap. Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Se oppskriften her.


Gulrotkake liten langpanne

Mannen min elsker gulrotkake , jeg har prøvd forskjellige oppskrifter men aldri funka, noe må være galt alltid. Jeg har lest nesten alle kommentarene og de gode tilbakemeldingene, så jeg tenker å prøve selv igjen. Her har du en veldig enkel, men likevel så UTROLIG GOD gulrotkake ! Gulrotkaken inneholder ikke nøtter og har mild kanelsmak. Hvem har så liten langpanne ? Kaken er lettlaget og alltid populær! Denne gulrotkaken lager jeg i en liten langpanne.


Smør en liten langpanne , ca. Hell røren over i pannen. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Wenches gulrotkake i langpanne.


Nydelig og saftig gulrotkake med et utrolig godt lokk av. Den ser kanskje stor ut,. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins.


Oppskriften passer til en stor langpanne , ca. En farlig go saftig og holdbar kake. Krydret gulrotkake. Stekes i liten langpanne eller springform, cm.


Gulrotkake liten langpanne

Du kan også halvere oppskriften og steke i muffinsformer, ca. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. Finn Liten Langpanne.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Varm ovnen til 1grader. Her får du oppskriften på en deilig og saftig gulrotkake dekket med myk ostekrem. Kle formen med bakepapir.


Gulrotkake liten langpanne

Pynt med litt revet gulrot på toppen og gled venner og familie med denne herlige, klassiske kaken! Tips: Oljen gjør kaken saftig og myk. Fordel blandingen i en bakepapirkledd liten langpanne. Glasur Steg Når kaken er helt avkjølt kan du lage glasuren. Denne varianten er enkel å røre sammen og er laget i langpanne - noe som gjør den perfekt til kakebordet og anledninger som bursdager og skoleavslutninger.


Skrevet av kremadmin. På toppen er det pepperostkrem som setter en ekstra spiss på kaken. I Kakedekor, Langpanne , Ukategorisert. Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang.


Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg