torsdag 15. mars 2018

Gulrotkake i brødform

Gulrotkake i brødform

Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Hell røren i en smurt brødform. Stek kaken på 1°C i ca.


Sjekk om kaken er ferdig stekt ved å stikke en trepinne i midten av kaken, er pinnen tørr er kaken ferdig. Ha alle ingrediensene til ostekremen i en foodprosessor, og kjør dem raskt sammen til en glatt krem. Jeg sitter i sofaen, jeg drikker kaffe. På tallerkenen er det havrekjeks. I fanget mitt ligger en baby.


Hun er bitteliten, varm, trøtt og tung i kroppen. Mens koffeinen finner sin plass, lar jeg helgen slippe taket. Helger er ikke til å spøke med lenger.


Gulrotkake i brødform

Dette er en saftig og lettlaget kanelkake som stekes i brødform , som gjør kaken hendig og lett å skjære i skiver. Nydelig som hverdagskake, og gjerne med en kopp varm te eller kaffe til. Her har du en veldig enkel, men likevel så UTROLIG GOD gulrotkake ! På toppen er kaken dekket med deilig ostekrem. Gulrotkaken inneholder ikke nøtter og har mild kanelsmak.


En farlig go saftig og holdbar kake. Kaken er lettlaget og alltid populær! Krydret gulrotkake. Du kan også halvere oppskriften og steke i muffinsformer, ca. Yoghurt gjør kaken ekstra saftig.


Gulrotkake i brødform

Dessuten er kaken veldig rask å lage fordi kakedeigen bare skal røres sammen for hånd! Sjokoladekake i brødform egner seg utmerket til frysing. En genial kake med andre ord! En saftig gulrotkake med mørk sjokolade er enkel å lage og smaker deilig.


Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården! Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang. Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart.


Gulrotkake i brødform

Ha bakepapir i bunnen og smør olje på sidene. Forvarm ovnen til 1ºC. Pisk eggene i en stor bolle, ha i olje, brunt sukker, revet gulrot, rosiner og. Kutt en stripe med bakepapir som dekker bunnen og kortsidene i en brødform på liter.


Avkjøl sukkerbrødet på rist og ta det forsiktig ut av formen. Rund: første gang på hytta 8. Oppskriften er beregnet på en form på 20×cm. Om du skal bake glutenfri gulrotkake til et mindre selskap kan du bake halve oppskriften og steke den i en liten brødform (cm).


Smør en avlang brødform med smør og strø over med mel. Bland mel, natron, kanel og salt i en bolle. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen?


Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg