tirsdag 20. mars 2018

Hvem har slettet meg på facebook

Hvem har slettet meg på facebook

Søkte henne opp og ser at hun fortsatt er på facebook , så hun har slettet meg og ikke profilen sin. Jeg har også mistet et par andre venner som jeg aldri har funnet ut hvem er. Har bare sett at venneantallet har minket, og ved en rask titt på vennelisten ikke klart å finne ut hvem som mangler. Synes egentlig det er like greit.


Når noen blokkerer deg, kan du ikke se profilen deres, sende meldinger eller venneforespørsel til dem. Sjekk en gammel samtale. En annen måte å finne ut av mysteriet på , er å finne frem til en. Ikke sant, det er dét man ikke er på facebook.


Appen kan dessverre ikke gi deg svar på hvem som har slettet deg tidligere. Slettingen må ha skjedd etter at appen var installert på telefonen din. På min server har jeg en cron job som går hver dag der den automatisk laster ned brukeres oppdaterte. En annen forklaring kan være at personen har slettet seg fra sin venneliste.


Hvis du ikke har noen følgere, vil du ikke se dette alternativet. Men hvis du virkelig vil vite hvem som har slettet deg,. I følge tjenesten vil nå all personidentifiserende informasjon som er knyttet til kontoen bli fjernet fra databasene deres, men kopier av visse typer materiale blir kanskje beholdt på grunn av tekniske årsaker, uten at dette skal kunne knyttes opp mot person. Man skal velge hvem man vil ha rundt seg - også på sosiale medier. Hvorfor har du slettet meg som facebookvenn?


Har prøvd å gå inn på vis aktivitetslogg og på venner, men da kommer det bare opp de nye vennene jeg har fått på FB og ikke dem jeg s. Noen som vet hvordan man kan sjekke opp dette? Hittil har jeg bare funnet ut hvordan jeg stenger den midlertidig – men jeg vil slette den permanent. Ser ikke helt problemet.


Kjør en restriktiv policy på hvem man legger til, så går det helt fint. Jeg har til tider gått til at vennelisten min har blitt en person mindre, men har tenkt som så at dersom jeg ikke legger. En udvikler har skabt en app, der afslører, hvem der har droppet dig som ven på det populære sociale medie. Mon der er et par stykker, der har slettet dig?


Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. Appen vil så scanne listen og oppgi hvor mange venner du har. Om noen skulle slette deg fra din liste vil appen gi deg beskjed om hvem det var og når det skjedde.


Hvem har slettet meg på facebook

Nå er dette marerittet kanskje på vei til å bli virkelighet. Det skriver det britiske mediet Mirror. Jeg har dog vært veldig løssluppen med informasjonen jeg har gitt fra meg : STYR APPENS RETTIGHETER: Via innstillingsmenyen for apper, kan du gå over hvilke som har tilgang til hva.


Trykk “slett min konto” og skriv in captcha koden. Du må så vente dager til kontoen er slettet. Om du logger inn på kontoen igjen før det har gått dager har du muligheten til å reversere avgjørelsen din om å slette kontoen. Her ser du også hvilke venner du har slettet , og hvem som følger deg.


Hvem har slettet meg på facebook

Fra høyresiden kan du gå tilbake både måneder og år, for å se hva du har søkt etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg