onsdag 21. mars 2018

Reisevogn med full liggestilling

Kjøp reisevogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. En reisevogn er en type barnevogn som er spesielt tilrettelagt for å tas med på reise. Egentlig kan hvilken som helst vogn være en reisevogn , men det som vanligvis menes med begrepet, er at vognen skal være lett, og at den skal ta liten plass når den er lagt sammen. Denne kompakte sportsvognen har en bekvemt hellende ryggstøtte med full liggestilling og større hjul.


Hvilken som er best i test kan du lese om her.

En sportsvogn er en noe enklere type barnevogn, beregnet for bruk av noe større barn. Sportsvognen skal være liten og hendig når den legges sammen. Jeg tror dessverre ikke det finnes en trille med full liggestilling , som samtidig blir så liten at man kan ta den med som håndbagasje.


Vil på det varmeste anbefale baby jogger city mini! Kan fås med både tre og fire hjul, har full liggestilling og en helt utrolig kalesj:))) I tillegg blir den veldig liten sammenslått. Du trenger én type vogn til en byweekend og en annen type til turer på stranden eller i snø.


Tiden er med andre ord inne for å gå til innkjøp av en trille! Trillevognene er utrolig nette og hendige barnevogner med lav vekt, og de er perfekte i trange bymiljøer og når dere skal ta kollektivtransport. I tillegg er trillene utrolig lette å ta med på reisen – en reisetrille klapper du bare sammen og slenger i bagasjerommet.

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Ville definitivt tatt babyjogger city mini gt istedenfor yoyo. Goodbaby GB QBIT Monument Black til leie.


Hentes i Ås sentrum. Bugaboo ant har full liggestilling når barnet sitter mot den som triller, den har også en forlengbar kalesje, den kunne vert enda noe lenger synes jeg, men det er greit den kan utvides noe. Riva derimot har lang rygg og lang fotstøtte, noe som gjorde at datteren min har rikelig med plass selv i liggestilling. Babytravel bangkok var fin for der var det full liggestilling , du kan ha fotstøtten i vannrettstilling og den føler jeg at jeg allerede kan begynne å bruke nå og man kan bruke en softbag oppi den. Du får den hos Mimmis.


This video is unavailable. Sete har 5-punkssele. Quinny Zappxpress reisevogn. Troller Jogger er en joggevogn med store lufthjul. Romslig sittedel og god liggestilling.


Stropperegulering av ryggen. Fotbrems og håndbrems til forhjul. Stor kalesje og frontbøyle. Regntrekk følger med.


Alle har sin egen soveplass og selv om de resterende rommene er små, er de fullt ut funksjonelle.

Vognen kan brukes opp til ca år. Kan sendes mot porto bugaboo bee barnevogn. Den er i brukt tilstan men har mye bruk igjen. Brukes som sovevogn og reisevogn. Nesten full liggestilling og lang hette.


Justerbart håndtak. Det er enkelt å legge ned. Mange muligheter for sele Vogen føgler med : sovepose som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg