torsdag 1. mars 2018

Micro oppskrifter

Micro oppskrifter

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Micro oppskrifter

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hvor mange stjerner vil du gi denne oppskriften ? Du har allerede gitt Omelett i mikrobølgeovn en vurdering! Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk. Micro :bit er en liten datamaskin som er laget for å lære barn å programmere.


Den kan programmeres både med blokker som i Scratch, eller med tekstbaserte språk som Python og JavaScript. Micro :bit har blant annet innebygd LED-matrise, knapper, Bluetooth og temperaturmåler som vi kan kontrollere. Oppskrift : Micro søtpotetkake – sunn, rask og enkel! Til oppskriften oppgir vi ikke et fast mål på ingrediensene. I stedet justerer du mengden av hver ingrediens ut i fra størrelsen på koppen du bruker.


Det er enklest, og gir best resultat! Brownie in a cup er en kjapp variant av den amerikansk brownies, som lages i en kopp og stekes i mikroen. Sjokoladekake i kopp spises rett fra koppen og er enkel å lage når du er lysten på noe godt, men ikke orker å bake noe avansert. Mørk eller lys karamell. Det fine med denne oppskriften , er at du både kan lage harde og seige karameller.


Alt du eventuelt må variere er hvor lenge du har blandingen i mikrobølgeovnen: Ni minutter gir en mørk karamell som blir hard når den får stivne, mens 7. Et lite, men utsøkt selskap, sa mannen, han drakk alene. Norsk ordtak) Eller som Coco Chanel sa det: Den som ikke nyter sitt eget selskap, har vanligvis ingen grunn til det. He-he:-) Her er i alle fall en HIMMELSK sjokoladekake for deg som vet å virkelig ELSKE dine private stunder.


Micro oppskrifter

Minute Chocolate Cake har flytende kjerne og lages på et øyeblikk! Elsker du å lage mat etter matoppskrifter så er dette siden for deg. Koppkake eller mug cake lager du på under fem minutter i mikroen.


Perfekt når du er fysen på noe godt. God basisoppskrift på koppkake som enkelt kan varieres med ulike smakstilsetninger. Prøv å bland i en teskje pulverkaffe i melken for å få en mild kaffesmak i din koppkake. Tupperware Micro Gourmet består av deler. Vannbrettet : to håndtak for sikker håndtering av Mikro Gourmet.


Micro oppskrifter

Strek viser minimum vannmengde som må fylles i vannbrettet. Dette gjør det mulig å tilberede mat i mikrobølgeovn med damp. Fantastisk god og ikke minst sunn Jeg elsker når søtt blir sunt! Forøvrig skal jeg ikke ta på meg æren for denne mikro brownien selv. En stor takk til Thomas for inspirasjonen.


Jeg har skrevet om kake laget i mikroen før, her og her. Middagsmatpakke med kylling i mikro. Cakepops er noe av det hotteste og morsomste innen baking for tiden! Denne retten har 9kcal pr 1gram. Kort fortalt er det kjærlighet på pinne-kake pyntet etter din egen fantasi.


Cakepops er perfekt til skoleavslutninger, barnebursdager og andre anledninger for den yngre garde! Skrell pærene, skjær dem i halve og fjern kjernehusene. Ha sjokoladen i Micro Plus kannen, og smelt den i mikroen, legg pærene på den ferdigstekte terten og hell smeltet sjokolade over.


Pynt med mandelflak. Imponer gjestene dine med å lage disse saftige hjemmelagde hamburgerbrødene. Dersom du lager fler enn dere spiser, kan de godt fryses og tas opp ved en senere anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg