fredag 16. mars 2018

Lønn inspektør grunnskole 2018

Du må kunne samarbeide og ha gode lederegenskaper. Du må ha evne til å gjennomføre prosjekter og klart definerte arbeidsoppgaver. I tillegg må du være flink til å kommunisere og få folk rundt deg til å trives og arbeide godt. Fagfornyelsen: Seminar om arbeidslivsfag.


Seminaret har som mål å gjøre faget mer kjent, formidle kunnskap om fagets plass i fagfornyelsen og den nye læreplanen, men ikke minst dele erfaringer og konkrete ideer til hvordan flere skoler kan komme i gang. I Husbankens verktøy Sjef i eget liv kan du selv se hvor mye som er igjen av lønna når utgifter er betalt. NB: Timelønna som vises er ikke justert for om noen jobber flere timer i uka enn vanlig. Statistikken viser hva timelønna omtrent ville vært ved 3timers arbeidsuke. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon.


Mastergrad gir høyere lønn Publisert 21. Forskjellene er størst blant nyutdannede med økonomiske og administrative fag. Jeg vet om folk uten annen utdanning enn grunnskole som tjener mer enn det. Så hvorfor tjener noen mer enn andre?


Yrkesstatus, lønnsforhandlinger, osv. Lektor er en person som har hovedfag og ped. Rektor, eller skoleleder er ofte en erfaren lærer, som gjerne har vært inspektør.


Hovedtariffavtalen i staten 1. Utdanningen din avgjør hvilke kode du kan plasseres i. Til en viss grad gir altså dette lønnssystemet høyere lønn for høyere kompetanse. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet.


Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi. Den siste tredjedelen har enten kun grunnskole eller videregående utdanning. Gruppen som har minst formell utdanning, er forpleiningsansatte, der kun prosent har fagbrev, teknisk fagskole eller høyere utdanning. Med en gang kanskje et overfladisk og kaldt spørsmål, men jeg vurderer sterkt å bli lærer selv. Men mange i familien som selv er lærere, har frarådet meg til å bli lærer da de mener at de ikke tjener særlig bra.


Lønnen her ligger på 638. De klager på en seig lønnsøkning også. Oslo kommune er et eget tariffområde med egne avtaler. I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende. Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske.


Les også: Tre trinn til høyere lønn. Stillinger som gir mest i lønn. Ser man ut i fra hvilke stillinger som bringer inn mest lønn er det overraskende nok ikke daglig leder eller administrerende direktør som tjener best.


Undersøkelsen viser at operativ leder har den høyeste lønnen ut i fra stillingsfordelingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg