tirsdag 27. mars 2018

Gravid uke 30 video

Nederst på siden finner du video om hvordan det er å være gravid i denne uken , samt oversikt over de andre artiklene i serien Gravid - uke for uke. På størrelse med en agurk. Babyen er nå omtrent centimeter lang, omtrent som en agurk, og veier kilo.


Nå forsvinner kroppshåret, mens hodet er dekket av hvitt hår uten pigmenter. Velkommen til Gravid - Uke for uke ! I denne serien følger vi forskjellige kvinner gjennom hele svangerskapet.

Hvis du vil søke om å bli deltager i GUFU: Send en video som introduserer deg og. Nå er det ikke lenge igjen. Begynner du å bli utålmodig med tanke på alt som skal gjøres før den lille kommer? Innkjøpene begynner å haste og plutselig må det ryddes i skap, skuffer, kjeller og loft.


Gravid uke : Denne uken går du inn i tredje trimester. Hvis du sliter med treg mage eller leggkramper kan det være lurt å prøve med magnesium. Det kan gå noen uker før det virker, men det er ufarlig å bruke når man er gravid.


Flergangsfødende merker ofte kynnerne godt nå.

Fosteret har fortsatt tumleplass. Noen fostre snur seg nå med hodet ned i livmoren. Dette er den vanligste fødselsstillingen. Selv om plassen i livmoren nå er mer begrenset, fortsetter fosteret å bevege seg ved å sparke mot magen og ribbeina.


Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser. Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.


Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over. Du er nå gravid i uke , og ditt foster er uker gammelt. Det betyr en ny fase i svangerskapet – og ditt liv som gravid. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Hjernen fortsetter å utvikle seg og får flere og flere rynker, og lungene er nå nesten helt ferdig utviklet. Når barnet øver seg på å puste, kan det få hikke, som du opplever som små sammentrekninger eller rykk i livmoren. Dette kommer du til å oppleve ofte i ukene som kommer.


Kroppen vokser, og det dannes mer fett under huden.

Allerede da du ble gravid , begynte kroppen forberedelsene til en fødsel, men det er først nå at mange er i stand til å kjenne dette på kroppen. Livmoren presser på urinblæren og gjør at du må på do oftere. Evnen til å holde igjen urin reduseres også betraktelig. Det er derfor ikke uvanlig at gravide opplever urinlekkasje. Jeg ble dessverre syk i uke 30.


Selv om den siste måneden jeg var gravid var fæl, og jeg sitter igjen med kg ekstra etter fødselen, drømmer jeg allerede om nestemann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg