fredag 1. april 2016

Altinn no login

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Altinn - din digitale dialog med det offentlige.


Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon. Informasjon om frister og attester, gratis kurs, regnskap og kassasystemer. Hjelp til deg som er ny som næringsdrivende eller vil endre eller avslutte bedrift. Det er viktig at du sjekker skattemeldingen.


Sjekk at det du har fått i lønn og hvor mye du har betalt i skatt er riktig. Dette sjekker du ved å sammenligne summene i den årlige sammenstillingen av inntekter, fradrag og skattetrekk du får fra arbeidsgiveren din, med tallene i skattemeldingen. Er du ute etter dokumentasjon, finner du dokumentasjonen for bank og brukersteder på denne utviklersiden. Hold kontakten med venner, familie og andre du kjenner. Del bilder og videoer, send meldinger og få.


Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. For planlegging, utvikling og forvaltning av tjenester i Altinn. Husk å logge ut når du er ferdig.


Få tips og råd i din digitale hverdag. Vær oppdatert på Telenors produkter, og få siste nytt innen mobil, teknologi og apper. Pensjonsordninger som er med i Overføringsavtalen skal bruke denne løsningen. Når du logger inn, får du tilgang til opplysninger om medlemmets opptjening i Statens pensjonskasse. Vi har utviklet ny løsning som benytter innlogging via ID.


MinID gir tilgang til offentlige tjenester på mellomhøyt sikkerhetsnivå (nivå 3). Her kan du finne informasjon om hva MinID er og hvordan det brukes. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.


BankID-brukere i dag, 27. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Send og motta brev digitalt.


Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer. Vi hjelper bedrifter med å lykkes fra oppstarten til vekst, i og utenfor Norges grenser. Det har oppstått en feil som medfører at informasjon om betalingsforsikring for øyeblikket er utilgjengelig. Har du glemt passordet? For å sjekke skattetallene dine på nett, kan du for eksempel logge deg inn gjennom Altinn.


Etter at du har besøkt denne siden, må du logge deg inn, og det kan gjøres på følgende måter: 1) MinID Svært mange nordmenn er nå registrert som brukere av MinID. De fleste av tjenestene har egne roller i Altinn som kan benyttes for å gi ansatte rettigheter til å bruke tjenestene (for eksempel Dine kjøretøy eller Salgsmelding). Les mer om roller og rettigheter hos Altinn. Oversikt over alle kontoer og tjenester.


Altinn no login

Du får full oversikt over alle våre tjenester, enten det gjelder betaling, lån, pensjon og forsikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg