torsdag 14. april 2016

Grå mariusgenser barn

Alle våre gensere er laget i 1 merinoull. MARIUS Voksen Ull Sokker - Grå MARIUS Voksen Ull. Nå endelig til både barn og voksen. Sokkene sitter godt på foten og er deilige og varme.


MARIUS Barn Ull Sokker - Grå MARIUS Barn Ull Sokker.

Genseren kommer i alle størrelser. Bildene viser genseren foran og bak. Tema Klassikere barn. MANDARIN MEDI inneholder 1 bomull. Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby, barn og voksne.


Passer utmerket til interiørprodukter som håndkle, kluter og grytekluter. Plagget må vaskes separat.

Den er svært myk og behagelig å ha på, og med ullmiks varmer den godt. Disse sitter supergodt på foten og er deilige og varme. For ganske nøyaktig ett år siden strikket jeg min første store genser. Har fått hjelp til montering, heldigvis har jeg en veldig snill mamma som tok seg av det. Men det er noe jeg absolutt har tenkt til å lære meg i fremtiden, må bare skaffe en symaskin først.


Valeria - DROPS genser i Alpaca med rundfelling og flerfarget. S n blir det lilla genser, med den lyse rosa som mnsterfarge og knallrosa halskant. De sm lusene som er mellom kryssene har blitt rosa, og midt i kryssene. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt.


Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Mariusgenser grå og rosa. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.


Detaljer for MARIUSGENSER -DAME.

Størrelse til mnd. Da er endelig den grå mariusgenseren med rundfelling blitt overlevert til sin nye eier. Jeg registrerer at disse innleggene er ganske gamle. Likevel vil jeg gjerne si at man bruker mer enn garnnøster til en marius-genser til dame i str M. Instagram photos for tag mariusgenser Iconosquare Browse all Instagram photos tagged with mariusgenser. Klassisk utgave men med utradisjonelle farger.


Den blir i sort, grå og lilla. Strikker mariusgenser i superwash ull. Garnet er Trysil garn som tåler maskinvare på grader med MILO og husk at det ikke skal brukes skyllemiddel. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden.


Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Denne siden ble sist oppdatert 02.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg