torsdag 28. april 2016

Prøver å bli gravid mistet mensen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning.


Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Det er helt normalt at det tar litt tid. Resten, fem til ti prosent, regnes for å ha et fertilitetsproblem (problem med å bli gravid ). Jeg prøver å bli gravid , men har ikke hatt mensen siden i juni i år. Har hatt uregelmessig mens de siste årene. Bruker daglig marevan.


Hvordan finner jeg ut når jeg er mest fruktbar når jeg ikke har mensen å følge. Jeg er år og er klar over at det blir vanskeligere å bli gravid jo eldre jeg blir. De fleste som prøver å bli gravide er veldig klare for å få positiv graviditetstest.


Helst skal det ikke ta mer enn ett forsøk. Og man hører jo ofte også om dem som blir gravide ved uhell eller på første forsøk. Oftere enn man hører om dem som har prøvd lenge. Jeg har ukers syklus,men i det siste har jeg gått fra dgr.


Fysisk aktivitet reduserer stress og kan dermed gjøre det lettere å bli gravid. Hvis du trener mye er det viktig at du får i deg nok energi, slik at du ikke mister menstruasjonen. Pass på at du får i deg sunn og næringsrik mat når du prøver å bli gravid. Spis mest mulig variert og la grønnsaker og frukt få stor plass i kostholdet. Nå prøver jeg å bli gravid igjen, men vi får det.


Etter dette har keg ikke blitt gravid igjen. For mange par er det å prøve å bli gravid bare moro og kos. Og man har alltid en god unnskyldning for å kose seg med partneren sin. Men mens mange mennesker tror at å bli gravid bare vil ta noen få dager, kan det faktisk ta lang tid.


Resten - fem til ti prosent, regnes for å ha et fruktbarhets- eller fertilitetsproblem. Enkelte kan ha en kortere lutealfase ( perioden mellom eggløsning og menstrusjon) og det kan noen ganger være en forklaring på at man ikke blir gravid. Du kan bli gravid så lenge det er mer. Jeg lurer på om man kan bli gravid uten å ha sex? Hei, typen min har kjøpt selvtest urininfeksjon for å teste om jeg er gravid eller ikke.


For å vite når i måneden du har eggløsning og sjansen er størst for å bli gravid , er det første du bør gjøre å bli kjent med menstruasjonssyklusen din. Kvinner er fruktbare fra fem dager før til en dag etter eggløsning. Om det er det vi har lyst til hadde det jo vært en tradig start på dagen å våkne og oppdage at man hadde sovet for lenge så man gikk glipp av det!


Vi hadde vekkerklokke på i dag, for gutten skulle på korpsøving og vi ville gjerne rekke t. Noen har kortere syklus, mens andre har lengre. Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig. Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner.


Jeg hadde blæremola for ett år siden,med spredning til steder på begge lungene mine. Prøver å bli gravid igjen, etter blæremola.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg