fredag 8. april 2016

Meksikansk gryte med kylling

Hundrevis av forskjellige restauranter. Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Varm oljen i en gryte og fres løk og krydder til løken har blitt myk og falt sammen.

Tilsett hvitløk og tomatpureen og fres et par minutter til. Ha oppi de hakkede tomatene, chilien, paprikaen, bønnene og maisen. La det koke på svak varme.


Skjær kyllingfileten i terninger og ha oppi gryten. Del potetene i terninger og stek i olje til de er knapt møre. Rør rundt og stek i 4-minutter. Kok opp og la trekke til kraften har kokt inn til. Ha kjøttblandingen over i gryta med bønnene, og la det hele småkoke på lav varme mens du steker løk, hvitløk og chili mykt.


Ha det over i gryta , rør inn tacosaus og paprikapulver, og la det småkoke videre i minst minutter.

Tex-mex gryterett med svinefilet, bønner og chili. Meksikansk gryte med svinefilet. En rask middag med mye smak! Svinefilet kan erstattes med kylling eller storfe. Da jeg var liten var meksikansk gryterett noe av det beste jeg kunne få servert, gjerne med loff og en kinakålsalat ved siden av.


Jeg har vage minner av at jeg hjalp til ved grytene med å hakke disse pølsene med kjøttdeig, som gjerne var frossen i midten. Alt-i-ett meksikansk gryte skulle kanskje heller ha hett alt-i-en stekepanne for det er det jeg har brukt her. Men gryte går altså helt greit det og. Prøv en kyllinggryte med spennende krydder, fargerike grønnsaker - eller en gryte som tar kort tid å lage. Rør godt så kyllingen brunes på alle sider.


Stek det i oljen i en gryte. Skjær paprikaen i små terninger, og putt det i gryten også, sammen med risene. Gryte - en universell rett, kan det være forberedt med kål, poteter, gulrøtter eller si, ris. Men det siste alternativet er allerede lei av noen, så vi tilby ham litt moro - møte gryte i meksikansk , med bønner og mais. Vel, meksikansk og meksikansk.


De milde meksikanske smakene, sammen med ris og kjøttdeig, sørger for en komplett middag som hele familien setter pris på. Jeg har tidligere hatt en mexicansk gryte med godt grytekjøtt her på bloggen. Den må du gjerne prøve deg på den også!


Dagens variant er litt mer hverdagsvariant – men som veldig gjerne også kan spises i helgen!

Gryten ble godkjent av tenåringen! Dette trenger du for å lage mexicansk gryte med ris og kabonadedeig. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Indisk gryterett med kylling , eple, ingefær, chili og kokosmelk. Denne oppskriften er inspirert av den indiske kyllingsuppen, som synes å ha falt i smak hos flere av mine lesere. Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Her er en enkel og god oppskrift på den velkjente indiske kyllingretten.


Perfekt hverdagsmiddag for hele familien. Husk at det finnes milde og sterke varianter av karri, så her kan du tilpasse etter smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg