torsdag 7. april 2016

Leos lekeland bergen bursdag

Se de nyeste filmene på kino. Kjøp kinobillettene dine her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bursdag på Leos – en drømmegave for alle! Når du booker bursdag på Leos kan du velge noen av våre bursdagspakker eller skreddersy din egen.


Om du vil lage din egen pakke velger du Leos is-fest (lille) og legger til de produktene du selv ønsker. En bursdag på Leos er mer enn bare en bursdag. Velg en av våre spennende bursdagsrom som er dekket med popcorn, Leos jungelsaft og Leos is-favoritt!


Dere har i tillegg fri lek så lenge dere vil i vårt lekeland. Her finnes det noe for alle mann. Klatrestativ, Barneavdeling for de aller minste, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanonområde, sklier, og mye mer. Ett gigantisk lekeland med masse av lek og eventyrlig moro. Les mer om cookies og hvordan du kan takke nei til dem.


Ved flere bursdagsbarn er det kr 6- per. Lekeland , bursdagsrom, mat, drikke og dessert. Et typisk selskap varer mellom – t, men dere er fri til å holde på så lenge dere ønsker. Unsubscribe from Leos Official? Giedrius Rimkus 0views.


Leos lekeland Bergen - Duration: 6:02. Her kan ungene virkelig ta seg ut. Det egner seg for barn fra år og oppover.


Stort innendørs lekeland med klatrestativ, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanoner og sklier. Inngang og priser Barn i alderen 2–år betaler full pris. Ettåringer betaler halv pris.


Voksne og barn under ett år kommer inn gratis. Alle barn må være i følge med en person over år. Mer informasjon om billetter, klippekort og årskort på. Fri inngang for voksne pr. Gratis ansiktsmaling til alle bursdager som feires hos oss på tirsdager!


Klippekort kun kr 78-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg