mandag 25. april 2016

Fleskepannekaker bergen

Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Joker Søfteland ligger langs Emellom Os og Bergen. De har et bredt utvalg av middags- og lunsjretter, og du finner deres populære ferske hjemmelagde fleskepannekaker i ferskvaredisken.


Småbutikkene og de lokale kjøpmennene er spådd den sikre død. En meget stor favoritt her hos ungdommen! Både til middag og kvelds smaker fleskepannekaker alltid like godt.


Lager alltid noen pannekaker uten bacon også… Serveres da med syltetøy og kanskje litt is og sjokoladesaus. Eller bare med smør og sukker på. Fleskepannekaker stekes enklest i en liten stekepanne, da er de lettere å snu.


Ha litt av flesket og fettet i en liten stekepanne, dryss over litt gressløk og tilsett røre (som til en vanlig pannekake). Stek gyllen ved middels varme. Snu og stek på andre siden.


Bruker du en stor panne? Er du på jakt etter en catering leverandør i Bergen som leverer varmmat av ypperste klasse? Da har du kommet til riktig catering leverandør. Smørbrødsentralen Catering har mange fornøyde kunder i Bergen på vår varmmat og koldtbord.


En av mine asiatiske favoritter er crispy duck (Pekingand), som er en tradisjonell rett fra Beijing. Nylaget rabarbrasyltetøy Grillbein og spareribs, og mye annet godt. Skjær purreløken i tynne skiver. Velkommen inn til en dagligvare med flere spesialavdelinger, grønnsakstorg, fisketorg, delikatesse, kjøttmarke bakeri og ost. Lerøy Mat er en vel ansett matforretning med et svært raust utvalg av ferskvare og spesialiteter i tillegg til all vanlig dagligvare.


Se ukens kundeavis her! Trenger du eller dere overtidsmat? På overtidsmenyen finner du klassikere som pizza og hamburger. I dag blir det pannekaker Nå kommer den kjente kokken Lise Finckenhagen med boken om pannekaker – en favorittrett i mange hjem. Det er en stor verden der ute med et utall av pannekakevarianter og hvorfor ikke prøve noe nytt neste gang pannekaker står på menyen?


Vi likar å servere med bacon, avokado, ruccola, chili og ripsgelé. Til min manns store glede da han var sulten som bare en mann kan være etter stafettetappe på Bergen Marathon, etterfulgt av løpetrening i Bergensfjellene. Eeeeeeelsker pannekaker, spesielt svigermors fleskepannekaker – men de er forbeholdt de to turene til Sunnmøre i året.


Seminar om ernæring, Bergen 13. Landbruks- og matdept. Jordbær og rabarbrasuppe. Spekesild med tilbehør. Her kommer oppskriften på pannekakene jeg lagde i går.


Søren at denne ikke er med i boken, de ble jo SÅ gode! Dersom du skal spise disse til middag i dag: Forbered deg på å rulle i seng, for du kommer aldri til å klare å stoppe og spise. Restauranten Anne Madam ligger rett ved bryggen, nederst i gaten for Fløibanen i Kong Oscars gate 2A.


Menyen vår er hovedsaklig basert på fisk, f. I tillegg har vi blant annet fiskeburgere, wraps og kjøttkaker. Vi vil også ha dagens, som raspeballer og fleskepannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg