onsdag 6. april 2016

Gøy på nyttårsaften

Kanskje får du noen gode ideer, eller litt inspirasjon, for vi vet alle at som liten er det til tider ganske lenge å vente på at klokken skal bikke 00. Forbered deg på det på forhån oppfinn ut kostymer, kjøp gaver og drømmer om noe spesielt. Men ofte er scenen til en fantastisk natt ikke mye forskjellig fra feiringen av de siste årene.


Tenk over detaljene i feiringen på forhånd for å huske dette nye året i lang tid. Beslut på selskapet.

Nyttårsaften er en ubehagelig dag for mange firbente. Jeg har invitert vennegjengen til meg, vi blir vel stykker. Jeg tenker glitrende partyhatter og myye pynt for å være sikker på at stemningen er der.


Den perfekte nyttårsaften starter med den perfekte nyttårskjolen! Skal du danse deg inn i det nye året i den lille sorte, eller vil du gå all-in og bære en gallakjole på nyttårsfesten? Gøy skal det i hvert fall bli når du skal plukke ut årets nyttårskjole! Blonder, glitter eller paljetter?


Hva skal du gå for i år?

Laget en god dessert, kanskje is? Dekket på med snop og potetgull senere på kvelden. Kanskje bare hatt på pysjen rett og slett, er det som frister meg mest nå. Sett på en film sammen, spilt brettspill, spilt tv-spill sammen, funnet på noe gøy. Egentlig bare være sammen og gjøre noe, ta vekk telefoner og kos dere sammen.


Bordet var inspirert av naturen og tre nøtter til askepott. Tilde fikk se stjerneskudd og lysfontene for aller første. Etter vi fikk barn har selvfølgelig våre tradisjoner på nyttårsaften forandret seg.


Men en tradisjon tviholder vi på , nyttårsaften skal være en festaften. Festen fylt av kaos, venting, lek, latter og moro. Kom til dekket bord og seil inn i det nye året. Det eneste du behøver å tenke på er å slappe av, ha det gøy og ønske det nye året velkommen.


Ett par innlegg med totalt irrelevante innlegg er fjernet. Vennligst ikke kommenter dette innlegget. Vi har invitert en vennefamilie til oss på nyttårsaften - for første gang. Andre år har vi vært bedt bort til andre, eller bare vært oss.


Legg nyttårsfeiringen til en storby som er kjent for å ta i litt ekstra på nyttårsaften.

Vi pleier å leke en lek vi synes er veldig gøy. Har dere noen gode forsl. Vi skriver masse forskjellige ting på lapper (seigmann, snø, bilderamme, lysestake osv).


Det kan stå hva som helst på lappene. Dette bør være klart på forhånd. Man kan enten være par mot par, eller vår favoritt: Jenter mor gutter. Mange utesteder i Oslo arrangerer nyttårsfester på nyttårsaften.


Her gjelder det å bestille bord i tide, de fleste restauranter er stengt, men noen holder altså åpent og tilbyr spesielle nyttårsfester. Fyrverkeri på nyttårsaften. Arbeid på nyttårsaften. Det vil si at også dette praktiseres som en vanlig arbeidsdag.


Det skal imidlertid ikke tillates arbeid etter klokken på nyttårsaften siden den påfølgende dagen (1. nyttårsdag) er en helligdag. Kun det beste er godt nok på årets siste aften, men det er ikke alltid så lett å vite hva man skal servere. Her har vi satt sammen forslag på menyer med ulike råvarer som biff, kalkun og hummer, til hjelp og inspirasjon.


Her bør det være noe som faller i smak hos de aller fleste av oss. Velg den menyen til nyttårsaften som frister mest eller sett sammen din egen. Det betyr at arbeidstakere med vanlige kontorjobber kan jobbe full dag på nyttårsaften frem til klokka 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg