fredag 8. april 2016

Britax adventure beltestol

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Finn laveste nettpris her. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Les tester og omtaler før du kjøper.


Den kåres likevel ikke til testens vinner på grunn av en komplisert belteløsning, som kan gi risiko for feilbruk.

Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen, med høye karakterer i alle kategorier. Ved en kollisjon fordeler selen kreftene fra sammenstøtet over fem punkter, to på skuldrene, to på hoftene og ett der selen er festet mellom bena. Den får toppscore ved sidekollisjon og litt lavere poengsum ved frontkollisjon. Med dette nye anlegget kan vi produsere av våre bilseter og alle våre sykkelseter i Tyskland eller Storbritannia.


En løs beltestol er en fare for passasjerer ved en eventuell kollisjon, da stolen kan løsne og gi alvorlige skader på menneskene i bilen. Dersom beltestolen ikke har Isofix som holder den på plass, skal den spennes fast med beltet når ingen sitter i den. Det er ulovlig å ha løs last i bilen. Hva brukes hornene på en beltestol til?


Bilstolen gir sikkerhet og komfort for eldre barn.

Høy seterygg gir økt sikkerhet og. Den tar lite plass og passer i alle biler. Hodestødde med ulike innstillinger. Ryggstøtten tilpasses trinnløst til ulike helninger. Kopp- og snacksholder.


Beltesstyring for perfekt passform. I jämförelse med en bältesstol erbjuder en bälteskudde inte tillräckligt skydd för ditt barn i bilen. Våra bältesstolar skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar. Flertallet av de testede modellene oppnår gode resultater, og hele ti av dem gjør det så godt at de kvalifiserer seg for Forbrukerrådets lister over de sikreste barnesetene som er testet gjennom tidene.


Britax Swingfix med rekord. Adventure har ett huvudstöd som kan ställas in i elva olika höjdlägen vilket gör att stolen växer med barnet och betyder att den är särskilt lämplig för äldre barn. Dype, mykt polstrede sidevanger tilbyr sikkerhet for voksende hode og nakker. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Den här barnstolen i lättviktsutförande har sidokrockskydd och är utformad för äldre barn. Innebygd kollisjonsbeskyttelse med tre ulike soner – Skallet beskytter barnet fra hode til hofte – Øvre og nedre belteguide sørger for at bilbelte. Stolen skal monteres i bilens trepunktssele og dens bæltestyring, sikrer at bilens bælte altid sidder korrekt over barnets skuldre og bækken. De har testet åtte godkjente bilseter til barn i vektklassen til kilo.


Jo lengre barnet kan sitte bakovervendt i bilen, desto bedre er det. Til og med for en femåring er det fem ganger mer sikkert å sitte bakovervendt enn det er å sitte fremovervendt.

Når den dagen kommer da barnet ditt ikke lengre passer i en bakovervendt stol, er det på tide å bytte til en beltestol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg