fredag 29. april 2016

Laste ned filmer fra netflix

Fra og med i dag er det mulig å laste ned filmer og serier fra strømmetjenesten Netflix på PC-er med Windows 1 slik at du kan se dem uten nettilgang. Tidligere har dette kun vært mulig for nettbrett og mobiler som kjører Android og iOS. Netflix har et omfattende bibliotek som inneholder filmer , dokumentarer, serier, anime, prisbelønt originalinnhold fra Netflix og mer. Se så mye du vil, når du vil. Prøv gratis i dager for å se alt Netflix har å by på.


Her er en guide til hvordan å laste ned fra Netflix – både på mobil og nettbrett.

Hvis du fortsatt ikke kan laste ned titler etter at du har oppdatert Netflix -appen, eller hvis den nyeste versjonen av Netflix -appen allerede var installert, kan det hende enheten din ikke støtter denne funksjonen. For å laste ned Ikke alle titler er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du er på utkikk etter en bestemt tittel, kan du søke etter den og se etter ikonet for nedlasting.


Bruke Netflix på datamaskiner. Laste ned Netflix på Windows-telefoner og -nettbrett. Hvis du har en datamaskin med Windows eller Windows 1 kan du også laste ned Netflix -appen for Windows. Når du har lastet ned en tittel til enheten din, kan du se den i en begrenset periode før den utløper.


Hvor lang denne perioden er, avhenger av individuelle lisenser og kan variere fra tittel til tittel.

Når det er mindre enn dager til en tittel utløper på enheten, vises det hvor lang tid du har igjen på siden Nedlastinger i Netflix -appen. Velkommen til Netflix på en datamaskin eller et nettbrett med Windows! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix -funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din.


Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix , kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix for å forsøke å finne Netflix -appen. Lineær-TV: Tradisjonelle TV-kanaler slik vi kjenner dem, med et oppsatt sendeskjema som du må følge, enten du vil eller ei. Begynner filmen klokka 2 ja så må du pent vente til klokka 20.


PC-en din trenger med andre ord ikke å være koblet til internett når du velger å se en aktuell film på Netflix. Denne muligheten er ikke tilgjengelig for absolutt alle TV-serier og filmer , men det er mulig for det meste av innholdet. Du kan laste ned en film og se den når det passer deg, med eller uten tilgang til internett. Hvordan laste ned Netflix filmer på seier (Windows inkludert) Netflix er en on-demand Internett streaming media.


Selvfølgelig, det er en virkelig stor opplevelse å se Netflix filmer og TV-programmer på nettet eller direkteavspille disse media innhold til TVEN via Xbox, Wii, PSeller andre enheter. En fordel med å laste ned fra Netflix er at man kan se filmer og serier uten internett-tilgang. Man kan lase ned på nettbrett og mobiltelefoner som kjører Android og iOS. Det er to metoder for å finne titler som du kan laste ned. Du kan se etter pilen som viser at serien eller filmen kan lastes ned på informasjonssiden som dukker opp når du klikker på en tittel i menyen.


Last ned eller spille inn filmer fra alle video steder som Netflix eller Amazon. Konvertere den nedlastede Netflix og Amazon video til iPad kompatible formater. Redigere og forbedre nedlastede Netflix og Amazon video av trimming, beskjæring, rotering, etc.

Foreløpig er ikke hele biblioteket tilgjengelig offline, men nytt innhold blir lagt til fortløpende. Vi tenker å prøve Netflix. Noen som har erfaring? Du trenger Internett-tilgang og en gyldig betalingsmåte.


Netflix -medlemskapet er et månedlig abonnement, som du kan avslutte når som helst. Ser du etter de mest omtalte seriene og filmene fra hele verden? Vi har prisbelønte serier, filmer , dokumentarer og standup-spesialer, og i mobilappen vår får du Netflix på reise, til og fra jobben eller når du bare trenger en pause. Du finner dem på Netflix.


Bla gjennom nye titler eller søk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg