tirsdag 5. april 2016

Gravid etter exu

Fjerna ene egglederen pga exu i august, og ble gravid igjen etter ett par sykluser. Fikk tidlig UL i uke for å sjekke om det lå på rett plass. Da kjente jeg at det var noe som ikke stemte. Denne gangen var det helt annerledes.


Gravid igjen etter bligthed ovum og exu.

Tror denne exu en kommer av at jeg tok en norlevo angrepille, men ble alikevel gravid. Hvis man er gravid og får ovenstående symptomer, skal man kontakte lege. Kvinner som bruker prevensjon, reduserer risiko for å bli gravid både i og utenfor livmoren. Men dersom man blir gravid til tross for prevensjonsbruk, er sannsynligheten for at svangerskapet er utenfor livmoren noe større. Alder over år samt røyking er forbundet med økt risiko for svangerskap utenfor livmoren.


Re: EXU - Tiden etter , erfaringer? Blødning og menssmerter etter exu.

Hei Marihøna Hvordan går det med deg? Han konstaterte med SA, men tok en ny blodprøve for å være sikker - han regner med at denne er på vei ned nå. Vi har prøvd å bli gravide igjen etter dette men virker som det tar så lang tid i forhold til andre som har hatt exu.


Hei, Jeg fant akkurat ut at jeg er gravid. Nå har jeg blitt gravid igjen. Lurer på om noen har vært gjennom lignende og hvordan oppfølgning dere fikk?


Er det noen som har opplevd svangerskap utenfor livmoren og fått cellegift? Hva bør jeg kreve? Har dere blitt gravid på ny, eller opplevd flere exuer?


Etter denne type behandling fikk vi måneders karantene, men er nå endelig i gang igjen. Jeg er så redd for at det samme skal skje igjen, og ønsker meg vel egentlig. I april hadde jeg exu og måtte operere i all hast.


Egglederen var sprukket og jeg hadde store indre blødninger. Er veldig redd for at det samme skal skje denne gangen også - no. Når kommer eggløsning etter exu ? Prøvere og ufrivillig barnløse.

Etter EXU , TIN og IVF fikk Er spent på hva de sier etter lap. Er det forresten noen som har erfaring med at de har blitt gravide etter lap og. Tenk på hva den faktisk tåler, eller opplevd en exu.


Det er vondt og sårt å snakke om, ofte til og med tabu. Nå er jeg gravid på nytt. Men mellom andre og tredje barnet hadde jeg iflg gynekologen antagelig et blighted ovum (jeg begynner nå kanskje å tro at det var på eggleder, og at det lagde skade på denne, slik at jeg fikk en exu senere).


Jeg har tre friske barn fra før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg