mandag 18. april 2016

Gravid sexlyst

Også mannens sexlyst kan endres under svangerskapet. Noen menn synes partneren er ekstra attraktiv når hun er gravid , mens andre kan miste lysten midlertidig – som regel ikke fordi han finner partneren lite attraktiv, men fordi fokuset er på barnet, fødselen og den nye livssituasjonen. For andre er det helt motsatt. Hormonene kan gjøre den gravide kvinnen kvalm og trøtt, noe som vanligvis ikke lar seg kombinere med sexlyst.


De fleste forstår at den som er gravid , ikke har så lyst på sex under svangerskapet, men også partnerens sexlyst kan påvirkes. Når du er gravid så er kroppen din i en unntakstilstand både fysisk og psykisk.

Det er mye hormoner og kroppen forandrer seg. Noen synes det er vanskelig at man går opp i vekt og at magen vokser, og det kan for noen gå utover selvbildet. Over gjennomsnittet med sexlyst før jeg ble gravid og på et absolutt bunnivå gjennom hele svangerskapet.


Men det tok seg opp til normalen igjen når barnet var 7-mnd og sov på eget rom. Men, når det så er sagt, så er der RIGTIG mange ting, der påvirker din sexlyst eller mangel på samme, og når du er gravid , så er der rigtig mange faktorer i spil. Mange kvinder oplever, når de prøver at blive gravide , at deres lyst til sex stiger markant. Og ikke bare MARKANT, men VIRKELIG markant.


Det går fint an å bevare nærheten selv om man ikke har samleie i en periode. Mange gravide opplever økt behov for nærhet, omsorg og kos.

Kyss, klemmer, massasje og annen berøring vil også frigjøre endorfiner som gir gode følelser og tilknytning dere imellom. Sex når du er gravid Sex er nødvendig for å bli gravid , og i et normalt svangerskap kan du også ha sex så ofte du vil. Men for mange gravide kan sexlysten variere under svangerskapet. Et normalt svangerskap er et svangerskap med lav risiko for komplikasjoner som abort og for tidlig fødsel. Noen gravide opplever også blødninger etter sex.


Dersom det bare er en liten sporblødning, altså noen dråper som gir seg, og ikke er ledsaget av ubehag eller smerte, kan du se det an. Det skyldes som regel en såkalt kontaktblødning fra støt mot livmorhalsen. Er det ekstra travelt på jobben, går du rundt og er bekymret for noe eller er du kanskje gravid ? Ja, i så fall kan det påvirke lysten din.


Du kan både få innsovningsvansker, nattlig oppvåkning på grunn av hetetokter og våkne tidligere enn normalt. Vektøkning, mindre muskelstyrke og mer fett rundt midjen. Tristhet, depresjon og humørsvingninger. GRAVID OG SEXY: prosent av alle kvinner føler seg mer sexy når de er gravide. En fjerdedel føler seg mindre attraktive, og kan til og med føle avsky når de opplever forandringene i kroppen.


Jeg er gravid , bare uker, så jeg har ikke blitt stor og ser ikke då annerledes ut enn før jeg ble gravid. Jeg er kåt hele døgnet, og noen dager må jeg bruke truseinnlegg fordi jeg rett og slett er så våt av meg. Jeg holder på å gå i bakken av kåtheten, og jeg vet ikke hvordan jeg skal t. Man kan ikke bli gravid dersom man ikke har hatt noe inne i skjeden.

Sexlysten kan variere. Jeg tror ikke manglende sexlyst er noe straff fra Gud eller andre. Om litt kan du oppleve at du får stor sexlyst igjen. Kjenner at etter jeg ble gravid nå og er så sliten og trøtt er lysten på bånn!


VELDIG høy sexlyst - Noen som hadde det 1. Forskerne mente også at parene som spiste fisk hadde lettere for å bli gravide. Barnet er på vej ind i en periode med stor vækst, og mange vil føle de små ben sparke mod maven. Utroligt nok ligger de mælketænder allerede klar i gummerne, og bag dem udvikles de blivende tænder. LÆS OGSÅ: Opskrifter – sund mad til gravideAnlægget til lungerne er også udviklet, men lungerne er endnu ikke modne og funktionsdygtige.


Måling av hormonverdier er den viktigste metoden for å diagnostisere lavt østrogen. Det gjøres ved å ta blodprøver som måler mengden av ulike kvinnelige kjønnshormoner i kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg