torsdag 21. april 2016

Størrelsesguide barn cubus

Størrelsesguide barn cubus

Hvilken størrelse er det på varen? Klær 92- 1(2-år) Jente. Hva er Cubus Friends? Størrelsesguide baby 0-mnd. Start med å måle under bysten (omkrets), med tett og stramt målebånd.


Størrelsesguide barn cubus

Husk å ta på en uvattert bh når du skal måle. Dette gjelder både for funksjonsplagg og plagg generelt. Her svarer vi på en del av de vanligste spørsmålene vedrørende barnestørrelser.


Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Finn din størrelse ved å se i tabellene. Målene er oppgitt i centimeter. Midjemål, der midjens er smalest. Mål der bysten er størst.


Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm. Bevegelsesvidden er iberegnet plagget. Overdeler går etter brystvidde og underdeler går etter midjevidde og hoftevidde.


Se vår størrelsesguide for baby og barn for å finne riktig passform til jenter og gutter i alderen 0-år. Fri frakt til din nærmeste Cubus -butikk. Finn størrelsesoversikter på HM. Gratis bytte og retur i butikk. I våre størrelsesguide for barn er det lagt til ekstra centimeter slik at det er rom for at føttene deres kan vokse med nok plass til å bevege tærne mens de går.


Størrelsesguide barn cubus

Hvis skoene dine ikke passer. Her har vi samlet de størrelsesguidene vi har for barn. Vi har ulike størrelsesguider for klær. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Barneklær i alle størrelser, til baby og ungdom.


Du finner jeans til enhver anledning og yttertøy til alle sesonger. Fyll opp garderoben for å matche hverdagslivets behov. De aller fleste barn elsker å sykle, så sant de har en sykkel som er riktig tilpasset. For å opprettholde gleden må barnet bytte sykkel etter hvert som det vokser, så det får mest mulig komfort, kontroll og trygghet. Da blir sykkelen perfekt til både transport, adspredelse og fysisk fostring.


Størrelsesguide barn cubus

G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg