tirsdag 26. april 2016

Sparkjøp gardiner

Lynrask levering - bestill i dag! Alltid stort og oppdatert utvalg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Gardiner av alle typer og sorter. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Andre gardiner er sesonggardiner, som for eksempel julegardiner eller påskegardiner.


Mange bytter ut kjøkkengardinene i julen med røde julegardiner, eller grønne og gule påskegardiner med kyllinger eller andre påskemotiver. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.

Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Hos oss finner du Norges største utvalg, slik at du kan skape din egen personlige stil – velg etter behov og smak. Cellbes på Internett og på postordre!


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. At vinduer, dagslys og utsikt er viktig i norske hjem, er noe de fleste er enige om. Hvilke gardiner man skal velge, og hvordan man kan balansere estetiske og praktiske hensyn, kan derimot være langt vanskeligere å avgjøre. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Vi har interiør for hele hjemmet.


Bruk faktum, kjøkken er viktig del av bolig. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Til hjemmet finner du for eksempel bestikk og servise, servietter og stearinlys, flagg og vimpler, hårfønere og krølltenger, batterier, håndklær og vaskekluter, dyner og puter, gardiner og gardintilbehør, samt godteri, sjokolade og nøtter. Transparente gardiner med ett stort og flott trykk av en stående hjort.


Hvite med grått trykk som definitivt også kan henge opp utover vinteren og ikke bare til jul. Inkludert er vektstang og borrelåsskinne med glidere til oppheng av gardinskinnen.

Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Velg gardiner etter rom og behov.


Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Lystette gardiner gjør rommet mørkt og behagelig.


Med våre produkter kan du stenge lyset ute av soverommet på en effektiv måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg