fredag 22. april 2016

Dyreparken hotell parkering

Reserver ditt Hotell nært Dyreparken , Kjevik. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Super Hotellopphold med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Hos oss får alle gjester gratis parkering , rett utenfor døren. Dette gjelder på oppmerkede røde p-plasser, fra ankomst og fram til utsjekk-tidspunkt på avreisedagen. Dyreparken Hotell er et familiehotell i særklasse, tilrettelagt på barnas premisser.


Hotellet har heis, treningsrom, lekerom, egen brygge med uterestaurant og ikke minst eget soldekk. Det er parkeringsavgift på Dyreparkens parkeringsplasser. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch.

Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Du kan använda rutan för särskilda önskemål eller kontakta boendet direkt. När du checkar in måste du uppvisa giltigt foto-ID och kreditkort. For gjester som kjørte hit så er gratis parkering tilgjengelig. Meld deg på nyhetsbrev fra Dyreparken.


Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, utendørs svømmebasseng og har et spennende matkonsept. Rett utenfor døren finner du 1gratis parkeringsplasser. Hotellet ligger rett ved Dyreparken , Sørlandssenteret og IKEA, samt i gangavstand til buss. Kontakt hotellet direkte.


Du bedes angive alderen på samtlige medrejsende børn i kommentarfeltet når du booker. Børn under år kan sove i eksisterende seng eller i leje barneseng for et tillægsgebyr på 3NOK. Der er det godt over 3forretninger og butikker. Thon Hotel Kristiansand er et moderne sentrumshotell som ligger i Markensgate, byens gågate med gode shoppingmuligheter.


Det er kort vei fra hotellet til Kilden teater- og konserthus, restauranter, museum, konsertscener og andre opplevelser i Kristiansand. Velkommen til Kristiansands og Sørlandets største hotell - perfekt for familier på tur, eller de som ønsker å bo nær sentrum av byen.

Besøk vår luftige restaurant med utsikt over havet. Egen buffet til barna og uteservering på terrassen om sommeren. Finn de beste hotelltilbudene!


Vi har en rekke hoteller som du kan velge mellom i nærheten av Kristiansand Dyrepark. Det ligger bare en noen minutter fra Kristiansand dyrepark, og har moderne rom, alle utstyrt med eget ba kaffe- og tekoker og minibar. Her får du en unik og varm velkomst. Om sommeren kan du sitte ute på terrassen vår ved vannet med panoramautsikt til Sabeltanns verden og båten hans Den Sorte dame.


Hotell Kristiansand Vi finner de beste prisene på hotell i Kristansand. Hos oss betaler du ikke mer enn du skal for hotell i Kristiansand. Vi har samlet alle de store reisesidene i et søk som gjør at de konkurrerer om å gi deg den beste prisen på hotell. Vi gir deg prisgaranti på hotell i Kristiansand. Populære hotell ved Dyreparken i. Vi har fokus på skinnende rene rom og god frokost!


Hotell i Kristiansand ligger midt i sentrum av byen. Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell , med supersentral beliggenhet midt i Kristiansan bare 2meter fra stasjonen. Vi er et kontantfritt hotell. Thon Hotel Arendal er et nyoppusset og moderne hotell , med komfortable rom og konferansefasiliteter av ypperste klasse. Med hotellets sentrale beliggenhet ved bryggekanten i Arendal, har du kort vei til shopping og attraksjoner.


Som gjest hos oss får du kveldsmat fra mandag til torsdag og fylkets beste frokost inkludert i prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg