onsdag 27. april 2016

Jeg reiser alene skilt

Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Politiets reiseforbud faller bort dersom saken ikke bringes inn for retten innen rimelig tid Ot.

Skaff deg dette unike designet fra SJ Design Shop idag! Er det ikke morro å ha noe ingen andre har? De fleste norske barn har reist alene , tatt bussen hjem på egen hånd eller tatt fly.


Med stort skilt hengende rundt halsen. Regner med at det det skal gå greit derfra, for jeg er ikke så engstelig for selve flyturen, men alt styret rundt. Det betyr at vimsemalin må ut og reise ! Jeg reiser alene ”. Hvorfor får ikke voksne sånne JEG REISER ALENE!

Hadde ikke nødvendigvis forutsett at jeg måtte bytte buss på Rygge flystasjon, men det gikk ganske så knirkefritt. Du kan bestille billett til barn som skal reise alene , på de fleste flyvningene våre. Bare å gå inn der, er som å forlate moderlandet.


Sammen med en fantastisk revmatikervenninne fra Mo i Rana, skal jeg være kursleder for andre fantastisk kjente og ukjente revmatikervenninner. Første året som skilt. Mange blir skilt fra foreldre eller andre omsorgspersoner underveis i flukten.


Så det ser ut til at nyttårsaften blir en hjemmekveld alene i år. Det går sikkert fint, men gleder meg til at jeg er ferdi med innsjekking, spesialbagsje og bare har kommet meg på flyet. På årskonferanse i Sverige med jobben. Bytte fly må jeg også. En utrolig givende og spennende opplevelse med en bransje jeg faktisk gleder meg stort til å lære mer om.


Hvem skulle tro det? Ivrig på steinknuserbransjen! Begynner jo å bli litt voksen da. De norske reglene for når en forelder kan reise eller flytte til utlandet med barnet.


En av foreldrene har foreldreansvaret alene. Reis alene - sammen!

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene , men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg