tirsdag 12. april 2016

Pulverheksa figurer

Det nærmer seg jul i Pulverskogen. Han kommer, enda det ikke er julaften. Se flere bøker fra Ingunn Aamodt. Han prøver seg som politiassistent, suppekoker og barnevakt for småtrollene.


Midlertidig utsolgt. Vi har mer enn millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Småtrollene blir borte. Hvordan skal vi finne dem? I dag lager hun Brus fordi hun venter besøk av småtrollene, men før de endelig kommer, får hun uventet besøk av en politimann, en krokodille, en drømmeprins, en suppegjøk og en tyv.


Alle kommer for å få hjelp med noe. Kjøp den på Platekompaniet. Figurer Willow Tree. Alle figurene har sin egen lille historie å fortelle.


Perfekt gave til enhver anledning, både til seg selv og andre. Serien er blitt en stor suksess blant norske barn. Førjulshygge med Maj Britt Andersen og venner. I Pulverskogen er alle i full gang med juleforberedelsene. Og jammen er det ikke spor ved huset til Krokodillen også!


Slikt har ingen sett før, hva kan det være? Julenissen kommer også, men han har. Alle vennene i Pulverskogen blir invitert, og selv om ikke alle vet hva julebord. Så kommer Grønnskollingen, og han er ikke glad.


Pulverheksa figurer

Drømmeprisen kjeder seg med kun å være prins, og vil finne seg en jobb. På fiskeplassen overrasker de Tyven og mysteriet blir oppklart. Vi selger i hovedsak kalendere, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og nettbutikken vår.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan du kan håndtere dem her. Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før.


Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Ingunn Aamodt har skrevet mange barnebøker om pulverheksa , og også noen kartongbøker om henne til de aller minste. Du får kjente figurer som går igjen i (omtrent) alle bøkene: – Pulverheksa , som kan lage det meste ved å slippe litt pulver i gryta si.


Kjæledyra Hokus og Pokus som er en kråke og en svart katt. Pulverheksa og vennene hennes er en forestilling som er fantasifull i form, men daff som solvarm brus i innhold. Det skjer nemlig bemerkelsesverdig lite i Pulverskogen. Pulverheksa (sjarmerende, men flatt spilt av Maj Britt Andersen) er elsket av alle og sørger for skogens stabilitet med hjelp av tryllegryten.


Men trøbbel lurer i det fjerne. Han forsøker seg til og med som Tyvens medhjelper, men snille Pulverheksa hjelper ham ut av knipen. Flere som har småjenter opptatt av henne? Drømmeprinsen er hovedpersonen i ny bok om Pulverheksa og alle vennene hennes. Vært overalt idag for å få tak i pulverheksa dukke.


Fant til slutt, å hun var jo grusom. Men lillemor var fornøyd;-) leiter også etter boka men ikke funnet den. Jeg gikk i den berømte tenkeboksen og stilte meg de samme spørsmålene jeg stilte meg da jeg lagde den første boka om Pulverheksa : Hva er det barn facineres av? Hvilke figurer er det som på en måte mangler i Pulverskogen, og som kan få sin plass i en nytt univers? Spøkelser er spennende.


Pulverheksa figurer

Passe skummelt, men det måtte være helt ufarlig. Teater i Oslo med tre scener. Velkommen i teatret!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg