torsdag 21. april 2016

Privat selskapslokaler stavanger

Arkeologisk museum i Stavanger – med rom for framtiden. Arrangement i flotte lokaler sentralt i Stavanger. Fyll inn relevant informasjon i søkemotoren og bli presentert for tilbyderne som matcher dine kriterier.


Herlige Stavanger Restauranter har flere alternativer for selskapslokaler i Stavanger. Vi kan skreddersy menyer og løsninger for små og store selskaper og de fleste anledninger. Julebor firmafest, konfirmasjon, bursdag, vennegjeng, vinsmaking og andre anledninger – ta kontakt og vi hjelper deg.


Beskrivelse: Et stort lokale i Louis Seize - stil, i Stavangers innerste havn. De har et bredt utvalg i menyer. Søk enkelt frem hvilke selskapslokaler som kan ta i mot ditt selskap i Stavanger. Send forespørsel til én eller flere samtidig. Innsalg av eventer, organisering, gjennomføring og kvalitetssikring av private ved Scenekunstløypa på Touscene og Orgelnatt i Stavanger Konserthus, i tillegg.


Husene har ikke alle rom beskrevet i prislisten. Teatersalen har amfi, scene, lyd- og lysanlegg og kan brukes til teater- og danseforestillinger, men også til større fester (dekketøy til 80). Søkbar oversikt over lokaler til julebord i Stavanger av alle typer og prisklasser.


Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies.


Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Cafe Sting og er innredet me antikke møbler i stil med lokalet. Hoteller i Stavanger.


Det er mulighet for mindre sammenkomster og har mulighet for matervering, musikk og presentasjoner med lerret og prosjektor. Salza har to av Stavanger mest sentrale selskapslokaler. I lyse og innbydende farger, med utsikt over Vågen har vi to flotte lokaler som kan brukes til så mangt. Skal det være ett lukket selskap, konfirmasjon eller rett og slett privat bespisning, kan vi tilby dette i våre lokaler enten i 1. Babettes private gjestehus fra , Rogaland. Er dette ditt firma?


Konfirmasjon, dåp, bursdager og happenings - supre lokaler med kjøkken og bar! Beste restauranter med selskapslokaler i Stavanger , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Stavanger , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Kanskje ikke så koslig å ha mottakelsen i selve gymsalen, men det er mulig å leie også den. Selskapslokale sentralt i Langgt Sandnes til leie, Sandnes, Norway.


Men man kan leie den koselige Peisestuen som også har en stor foaje med benker og bord. Man ordner selv all mat og drikke, dekking og rydding. Bergen har et svært variert tilbud av selskapslokaler. Her finner du alt imellom det uformelle og røffe til vakre saler for en gallamiddag. Uansett hva du er på jakt etter kan du finne et sted med den rette atmosfæren for deg og ditt selskap.


Vi er ditt catering firma i Haugesund og omegn! På menyen finner du snitter, koldtbor tapas, hjemmelaget middag og deilige desserter. Vi har flotte lokaler hvor det kan feires bursdag, barnedåp, konfirmasjoner, bryllup og arrangeres minnestunder. Spa-hotell Velvære ligger ved sjøkanten på Hjelmeland.


Kun minutt med båt fra Stavanger. Vi tilbyr transport direkte til hotellet. Moderne konferanse- og selskapslokaler , rom med utsikt over sjøen, velrenommert restaurant og mange spennende aktiviteter for grupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg