onsdag 13. april 2016

Skorpionen stjernebilde

Det ligg mellom Vekta i vest og Skytten i aust. Det er eit stort stjernebilete nær sentrum av Mjølkevegen. Mennesker født mellom 23. Kvinnelig skorpion : Den kvinnelige skorpionen er uavhengig og fryktløs.


Man kan stole på henne, og hun forteller ikke dine betroelser til andre. Hun bør ikke fornærmes. Kanskje hjemmekontor? Midtukes er energien tilbake og du kan ta initiativet. Andre lar deg lede an.


Pengesaker går svært bra. Inntjening fra din daglige jobb øker. Væren (Aries) Væren (fra latin Aries) er et stjernetegn og et stjernebilde.


Les mer om Væren Steinbukken (Capricorn) Steinbukken (på latin Capricornus) er et stjernetegn og et stjernebilde. Da har du følelsesmessig dybde er sikker og håndfast, du har en stor idealisme og streber etter høyere nivåer Men du har også en tendens til fanatisme, selvdestruksjon, okkulte tanker, sjalusi og hevntanker, pining og besatthet. Stjernetegn, Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene.


Orion er et enestående stjernebilde , synlig fra de fleste steder på jorden (men ikke nødvendigvis synlig hele året). Et stjernebilde er en gruppe stjerner visuelt forbundet til hverandre i en spesiell samling. Gaia sender da en Skorpion som stikker Orion i hælen slik at han dør. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Det er neppe noe stjernebilde som er sett av flere enn nettopp Orion,.


Skorpionen stjernebilde

Derfor har den også måttet lære seg å kvitte seg med og legge bak seg det som ikke fungerer lenger, enten det gjelder forhol jobb eller livsstil. Siden Orion er et framtredende stjernebilde på vinterhimmelen er det mange forskjellige kulturer som har fantasert rundt stjernekonstellasjonene. Mange har tolket stjernene som en kriger, men noen kulturer har tolket dem på en helt annen måte.


I et gammelt Egyptisk sagn omtales han som lysguden Osiris der han seiler oppover Nilen. Ordet består av vokaler og konsonanter. Stjernebilde er et ord på bokstaver som begynner med S og slutter på E. Den mest unike stjernegaven i universet nå inkluderer ditt favorittstjernetegn eller stjernebilde.


Skorpionen stjernebilde

Velg ditt stjernebilde. Skorpionen er eit stjernebilde på den sørlege himmelhalvkula. Offisielt er himmelhvelvingen delt inn i stjernebilder av forskjellig størrelse – litt som et kommunekart. Den internasjonale astronomiske unionen (IAU) deler opp himmelen i offisielle stjernebilete med nøyaktige grenser, sånn at heile himmelen er dekt av eitt og eitt stjernebilete.


Horoskopet deler året inn i helt like deler, og den delen hvor solen står i slangebæreren har tidligere blitt regnet som en del av skorpionen , slik at det blir omtrent én måned til sammen. Bemærk at med de grænser som de moderne stjernebilleder har, opdeler dette ekliptika i stykker der ikke er lige lange. De er i forskjellig avstand fra oss og har forskjellig lysstyrke. Stjernene ligger ikke jevnt fordelt utover himmelen. En gruppe stjerner kan ligne på en vogn, en annen på en drage.


Skorpionen stjernebilde

Disse mønstrene kaller vi stjernebilder. På date er du enten omgjengelig eller stille og litt skremmende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg