torsdag 21. april 2016

Romantiske sitater

A - Å Bursdagssitater Alder - antall år Morsomme sitater Kinesiske ordtak Grip dagen Hans Børli Astrid Lindgren Populære sitater Norske ordtak Nils-Fredrik Nielsen Varme sitater Medgang og motgang Nye muligheter Inspirerende sitater Henrik Ibsen Personlighetstest Selvforvikling. Berømte sitater Inger Hagerup Walt Disney Mor Kjærlighet. I tillegg til kjærlighetsdikt finnes det en mengde romantiske sitater om kjærlighet. Igjennom årene har mange kloke mennesker satt ord på det som alltid har fascinert menneskene, og fremdeles gjør det: kjærligheten.


Her finner du hundrevis av sitater , både inspirerende og morsomme sitater , ordtak, gullkorn og visdomsord.

Vi har samlet gode sitater og ordtak fra hele verden, slik at du kan finne et nytt uttrykk som passer perfekt for din situasjon. Vi har morsomme og artige sitater , kjærlighetssitater, ordtak om livet, ordtak om lykke og mye mer. Så lenge de er sagt med oppriktighet, kan noen av de ovennevnte ordene være de perfekte ordene for å fremkalle den stjernekjennede følelsen. A - Å Morsdag Mor Morsomme sitater Søren Kierkegaard Vennskap Hans Børli Anne-Cath Vestly Populære sitater Norske ordtak Nils-Fredrik Nielsen Varme sitater Kvinner Nye muligheter Inspirerende sitater Kinesiske ordtak Personlighetstest Selvforvikling.


Sitater om kjærlighet – Kort tekst til valentineskortet – Gavetips til kjæreste. Dikt om kjærlighet. En drøm er bare en drøm til den plutselig blir sann En berøring er bare en berøring til følelsen setter hjertet i brann.

Et kyss er bare et kyss Helt til du finner den ene En setning er bare en setning til du sier tre. Nedenfor finner du en stor samling av morsomme sitater. I menyen til venstre finner du også andre morsomme sitater fra andre kategorier, inkludert sitater fra George Bush, Homer Simpson, sitater om kvinner og menn, sitater av Ivar Hoff og mer. Klikk på pilene for å se flere sider med morsomme sitater. Se også: Sitater om livet.


Ti flo og fjære venter ikke på noe menneske, men tiden står alltid stille for en kvinne på 30. En mann har blitt middelaldrende når de eneste grunnene til at han slår av lyset er økonomiske og ikke romantiske. Det finnes flere flotte kjærlighetssitater som passer til enhver situasjon. Romantiske sitater kan også gi deg ny innsikt i følelser eller situasjoner du kanskje ikke har erfaring med.


Se flere ideer om Sitater om forelskelse og Deep relationship quotes. Lyrics Bunin pepret med nyanser av følelser, følelser, og han vil forbli for oss en ekspert i riket av sansene. Kærligheds citater findes i mange former. Her på siden har vi samlet de citater om kærlighed og romantik vi synes bedst om. Når du læser de smukke citater vil du se, at kærlighed kan siges med mange ord.


Selvom ordene er forskellige, er meningen den samme.

Kjærlighets sitater beskriver de vakre forholdene mellom mennesker, og sitater som kan hjelpe og motivere til å forbedre kjærligheten mellom mennesker. Finn et stort antall kjærlighets sitater nedenfor. Utforsk denne tavlen til arnliss på Pinterest: Sitater. Sitater om alder – Ordtak om alder – Bursdagsvitser – Morsomme bursdagsbilder – Gave til 60-åring.


ROMANTISKE BURSDAGS TEKSTER: - My heart for you will never break. My smile for you will never fade. My love for you will never end.


It is not being in love that makes me happy but it is being in love with YOU that makes me happy. Happy Birthday my love! En liten side med kjente og kjære sitater ,kloke ordikt,forfattere,lykke,kjærlighet,sorg og barn. Den bryter også gjerne med den nedarvede romantiske inderligheten der et selvnærværende jeg gir uttrykk for en samlet stemning og en forståelig følelse. Vi tenger alle gode ord.


Innslag av hverdagsord og dagligtale bryter opp den gamle høytideligheten og bidrar også til et mer prosaisk inntrykk. Billedspråket er ofte dunklere og mer springende enn før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg