fredag 22. april 2016

Comino frisør moss

Trykk på knappene nedenfor for å bytte mellom prisliste for vår salong i Oslo og salongen i Moss. Giardini hårdesign avd Moss. Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.


Nå som vi har byttet navn blir denne siden snart slettet. Her kan du bestille time til den behandlingen du skulle ønske. Vi har høy fouks på fag og service.


På vår nettside kan du lese om våre forskjellige frisører og deres erfaringer. Ved ikke møtt, vil det forekomme et gebyr. Avbestilling må skje timer før avtalen. Johanne har jobber oppført på profilen.


Comino frisør moss

Frisør med fokus på kvalitet og service. Har lang erfaring fra faget og utfører alt innen hårstell. Cosmediderm hudlegesenter. Kvalitet er vårt nøkkelor så stikk gjerne innom vår salong for en kvalitetssikker opplevelse! Vi holder til i andre etasje på Amfisenteret i Moss sentrum.


Datt innom med unger min. Vi er utdannet Hårologer. Merkene vi fører i vår salong er Hårologi, Matrix,og Olaplex. Fant resultater for søket frisør. Bestill time Clips.


Dronningens gate Moss. I dag er vi tre ansatte, som er opptatte av kundeservice og god kvalitet. Vi ønsker at kundene våre skal få den beste service innen hårbehandling og produktveiledning. Comino frisør har høy fouks på fag og service. Din frisør i Moss ! June er en dame med masse energi og hun innehar solid kunnskap noe hun blant annet bruker som kursholder og på show og visninger.


Grand Barber er stedet der gutter er menn og skjegg hører med til fotballpraten. Vi garanterer en ekte barbershop opplevelse hos våre dyktige barbers i Moss. Strax frisør er en ren Drop In salong, dvs.


Vi utfører alle behandlinger! Kontaktinfo Om salongen Hos. Tilbudene gjelder kun på AMFI Moss kl. Mosseporten, Patterødveien Moss. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.


Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg