fredag 29. april 2016

Balaclava reima

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Men hva er teipede sømmer, og hvordan fungerer de? Balaklavaen til barn og småbarn er laget i varm, strikket ull og fôret med bomullselastan som gir god passform og føles myk mot huden. Vindtette ørepartier mellom yttermaterialet og fôret beskytter små ører mot kald vind.


Laget fra myk og finstrikket merinoull. Oeko-Tex-sertifisert.

Ull er ideell for temperaturkontroll. Pustende materiale. Fullt foret med bomullsjersey. Ditt barns velvære kommer først. Våre produkter er uten forbudte stoffer, og er designet for å minimere risiko samt maksimere komfort i bruk.


Her oppe i nord kan det bli skikkelig kaldt om vinteren, til og med så ille at man må pakke på barna noen ekstra lag med barneklær, som for eksempel en balaklava. Reima Green Promise. Med en balaclava , eller en finlandshette eller titteilue som det også kalles, dekker du barnets hode, ører og hals på en ypperlig måte når kulda herjer på lekeplassen.


Stort utvalg og rask levering!

Praktisk, Trygt, Raskt. Bestille på Bergfreunde. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Merinoull er ideell for temperaturregulering. Foret med myk trøye.


Refleksdetaljer for synlighet. Helt fôret med myk jersey. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Den er enkel å kombinere med ulike antrekk.


Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. Klesmerket brenner for å gi barn muligheten til å bevege seg fritt ute i all slags vær. Alltid trygt og komfortabelt. Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet.


Vi lover rask levering og ikke minst god kundeservice! Dekker godt over panne, ører og hals. Tilbake til søkeresultater. Finn laveste nettpris her. Kjøp Balaclava Starrie Navy på nettet.

Tynn og god balaclava med vindstopper ved ørene. Balaclavaen er en elastisk bomullsstrikk, med myk og komfortabel jersy innerst. This wool balaclava for toddlers and kids protects little heads during the colder seasons. Windproof ear coverage between the shell and the lining protects little ones from chilly.


Tøyet er slitesterkt, har fint design og er favoritten hos mange norske foreldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg