tirsdag 26. april 2016

Brunt slim fra halsen

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Brunt slim er et tegn på kronisk bronkitt. De som jevnlig røyker sigaretter kan ha brunt slim.


Eksponering for luftforurensning kan føre til brunt slim. De som røyker rørene er utsatt for brunt slim , fordi de tar i mer enn bare nikotin.

Personer som er utsatt for passiv røyking kan utvikle brun slim i lungene. De mest alminnelige tegnene på lungekreft er vedvarende hoste, blodig slim fra halsen , pustebesvær og smerter i brystet – symptomer som mange røykere også opplever. Av samme grunn tror mange røykere at disse symptomene kommer som en konsekvens av røyking – spesielt hoste, som er veldig vanlig hos mennesker som røyker.


Slim i halsen - kjerringråd. Alle opplever vi det i større eller mindre grad en eller annen gang. Noen opplever også å ha slim i halsen over lengre tid.


Ofte kommer det i forbindelse med allergi. Noen får også slim i halsen etter et måltid eller ved trening.

Når jeg rammes av dette er det lett å få panikk og bli stresset, men ofte finnes det en bra motgift om du bare leter rundt litt eller spør en lege. Mange opplever å få mye slim i halsen etter å ha spist eller drukket mat, men det er ikke nødvendigvis all mat og drikke man reagerer på. En høy slimproduksjon fører ofte til sjenerende hosting og harking, noe som igjen vil slite på hals-og svelgsystemet. Det kan komme fra nese, bihuler eller fra bronkien, sier Olav Kåre Refvem, spesialist i lungesykdommer og indremedisin ved LHL-sykehuset i Gardermoen. Cystisk fibrose er det nok ikke.


Brun utflod er en svært vanlig årsak til undring eller bekymring hos kvinner, selv om de fleste episoder med brun utflod ikke er noe å bekymre seg for. Utflod er et sekret av væske eller slim som skilles ut fra skjeden hos alle kvinner. Dersom utfloden blandes med små mengder blod vil den kunne skifte farge til brun. Udover de mange husråd findes der også enkelte produkter, der kan afhjælpe slim i halsen. I denne artikel får du effektive råd mod slim i halsen.


Folk som bor i områder med svært forurenset luft kan også hoste opp brunlig slim fra tid til annen. Støv og skitt kan også være en årsak. Når du rengjør et støvete rom eller arbeider rundt blåser sand eller skitt, kan ørsmå partikler bli fanget i halsen. Dette slim vil da bli hostet opp, og den resulterende slim vises brun og kornete. I det siste har jeg hatt dette oftere og oftere med korte mellomrom og varierende varighet.


Jeg drikker masse van. At det blir slim i halsen og kanskje.

Hosting og harking er mer enn uvane enn noe annet. Hvad er blodigt slim ? Blodigt ophostet slim. Hvis du hoster slim op, så skyldes det ofte en infektion. Hvis du oplever dette vil slimet muligvis kunne være en bakterie, der kræver behandling. Hvis slimet er klart og tyndt, vil det muligvis være en virus.


Slimen kan også komme fra selve svælget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg