torsdag 28. april 2016

Barnehager sandviken

Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Gratis avbestilling!


Formålet med foreldreundersøkelsen er å få informasjon om hvor tilfreds dere foreldre er med barnehagen. Resultatene fra undersøkelsen skal være et utgangspunkt for videre dialog med dere foreldre og arbeid med kvalitetsutvikling.

Akasia Sandviken menighetsbarnehage er en liten to avdelingsbarnehage. Like ved barnehagen ligger Meyermarken bydelspark som vi også benytter til ulike uteaktiviteter. Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet).


Skala 1- der er best. Inne har vi mange flotte rom og kroker som innbyr til lek og andre aktiviteter. Helse Bergen eier og driver barnehagar. Både foreldre og barn blir kjent med barnehagen på en rolig og forsiktig måte, slik at det å begynne i barnehagen ikke blir en brå overgang for barna.


I våre barnehagar blir kvart barn sett, høyrt og stimulert ut frå eigne føresetnader.

Vi er nærmeste nabo til Gamle Bergen museum. Kidsa Nyhavn ligger i Sandviken. Vi er en sentrumsnær barnehage , samtidig som vi er har lett tilgang til naturområder, både fjell og sjø.


Vi benytter oss mye av Gamle Bergen sitt uteområde både sommer og vinter. SPRÅKMAGI: Bøkenes verden blir magisk! Vi har satsningsområder. Akasias visjon er å skape Verdier for generasjoner.


Organisasjonens overordnede verdier er Ansvarlig, Lærende, Nyskapende og Åpen. I forbindelse med barnehagens bursdag i januar er hele barnehagen med på prosjektet “gamle dager”, hvor vi kler oss ut, lager smør, tegner med kull osv. Hos oss møtes kulturer, språk, tradisjoner, tanker og uttrykk på tvers av grenser.


Vennskap, toleranse og forståelse for andres egenart er sentralt i vår barnehagehverdag. Akasia Fana barnehage ligger i flotte omgivelser med nærhet til naturen. Vi er flittige brukere av de mange turmulighetene som området har å. Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på Aksepter, samtykker du i bruken av slike teknologier.


Denne nettsiden tilhører Sandvikveien barnehage.

Gå til denne siden for å få informasjon og nyhetsoppdateringer fra Sandvikveien barnehage. Alle barn er forsikret mot skader når de går på skole, kulturskole, FAU-arrangement, SFO (skolefritidsordning), barnehage eller barnepark. I nærheten til barnehagen finner du Fanatorget, lekeplasser, fotballbane og flotte turområder slik som Trollskogen, Sjørøverøya og Ekornskogen.


I Akasia Skranesvingen legger vi. Barneforsikring i barnehagen. Akasia Valen barnehage er barnehagen mellom fjord og fjell. Me ligg fint til på Valen med utsikt over sjøen.


Me har eit stort uteområde som er godt tilrettelagt for variert bevegelse med ulike apparat. Me har klatrevegg, disser, balansebommer, rutsjebane,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg