mandag 16. januar 2017

Amerikanske nettbutikker

Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Se våre mest populære produkter. Finn de kuleste elektroniske dingsene på Norges gadgetmekka! Flere amerikanske nettbutikker annonserer salg, som i enkelte tilfeller starter allerede ved midnatt amerikansk tid.


Dette betyr at nordmenn vil kunne sjekke ut prisene fra rundt sju-åtte tiden fredag morgen. Generelt er varer i amerikanske og andre utenlandske nettbutikker lavere priset enn de du finner i Norge.

Dette kan gjøre det gunstig å bestille kvalitetsvarer fra amerikanske nettbutikker fremfor å kjøpe dem i Norge. PNER OPP USA: To norske selskaper kommer nå på banen med løsninger som gjør det mulig for norske forbrukere å kjøpe varer i amerikanske nettbutikker. Du har sikkert lagt merke til at det har blitt stadig flere utenlandske butikker som får norsk tekst og som tilbyr frakt til Norge. En del legger til moms og toll så du slipper fortollingsgebyrer når varen din ankommer. En del leverer minst like raskt som mange norske nettbutikker.


Vi har fått varer fra England i løpet av 1-dager. De mest populære internettbutikkene er gjerne kinesiske og amerikanske nettbutikker. Man kan kjøpe mye nyttig og gøy fra Kina, men man må beregne god tid til levering.

Det kan ta mange uker før forsendelsen dumper ned i postkassen. En liste over populære kinesiske nettbutikker finner du helt nederst på siden. Mange amerikanske nettbutikker sender ikke ut av USA eller tar ekstra høye fraktkostnader når de sender ut av landet. Har dere noen amerikanske nettbutikker å anbefale?


Meget hjertelig takk. Dette er de nettbutikkene vi synes er best til akkurat disse produktene nå. Tallene er altså ikke rykende ferske, men i et uoversiktelig marked med store endringer, er rapporten et nyttig bidrag. Verdens 2største detaljhandelsselskaper Tre norske selskaper er å finne på.


Og det ble perfekt på badet :) Her er før og etter bilder: Snart skal skapet bak også pusses opp. De fleste nettbutikker som selger både innen sko og klær har gode størrelsesguider, slik at du lettere skal velge riktig størrelse. Billige og dyre merker. Vi har listet opp et utvalg av gode og seriøse nettbutikker , og har forsøkt å lage en god miks av norske og utenlandske nettsteder.


Er det noen som har bestilt klatreutstyr fra USA (eller andre relativt billige land) og kan anbefale noen nettbutikker ? Faren min skal til USA med nesten tom koffert, og jeg har tenkt å fylle den opp:-) Han skal bo hos private, så jeg kan shoppe på nettet, og sende det til dem. Da slipper jeg jo både frakt og toll. Barneklær, sportsklær eller hva som helst i gru.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Den ultimate listen over utenlandske nettbutikker med gratis frakt for maks momsfri moro. Med mindre du levd som en eremitt på en øde øy så har du sikkert fått med deg at grensen for toll- og momsfritak har blitt hevet for kjøp fra utlandet.


Amerikansk Godteri Nettbutikk i Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg