tirsdag 24. januar 2017

Hudlege rikshospitalet

Pasienter i skolepliktig alder kan få undervisning mens de er innlagt. Du finner mer om Sykehusskolen på Rikshospitalet under Praktisk informasjon på avdelingssiden. Oslo Universitetssykehus kan dessverre ikke påta seg ansvaret for dine personlige eiendeler.


Parkering på Rikshospitalet På Rikshospitalet er det gode muligheter for å parkere i parkeringshuset (hovedparkeringen) som ligger rundt 2meters gange fra hovedinngangen – ned mot Esso-stasjonen. På torget foran hovedinngangen er det forbudt å parkere, men kortest mulig stans for av- og påstigning er tillatt.

Michael Zangani er hudlege med utdannelse fra Universitetet i Oslo og har gjennom flere år vært tilknyttet hudavdelingen ved Rikshospitalet , som er landets største. Han har særlig kompetanse innen behandlingen av akne, aknearr og ulike former for hudkreft. Han har vært professor ved Universitetet i Oslo og er nå professor ved NTNU i Trondheim.


Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort venteti og henvisning er ikke nødvendig. I oversikten under kan du lese mer om de vanligste hudsykdommene vi behandler.


I tillegg arbeider hudlege dr.

Petter Gjersvik ved samme hudlegesenter. Vi behandler alle typer hudlidelser og utfører hudkirurgi på stedet. Dr Jon Langelan hudlege og hudspesialist sentralt oslo. Oslo hudlegesenter er et privat eid hudlege senter sentralt i Oslo.


Vi har kort ventetid til hudlege i oslo, og du trenger ingen henvisning. Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper. Utdannet lege i Oslo og spesialistutdannelse i hudsykdommer ved Rikshospitalet.


Begynte tidlig med dermatologisk kirurgi inkl alle typer hudlaser for fjernelse av blodkar, hår, tatoveringer, arr, samt småkirurgi av føflekker, hudkreft og alle typer godartete hudsvulster. Vi har også svært bred erfaring med acne og rosacea. Singh utreder og behandler alle akutte og kroniske hudsykdommer. Han har også god erfaring med laserbehandling av aldersflekker, pigmentflekker og blodkar.


Du får rask time til hudlege Oslo for både akutte og kroniske hudsykdommer. Vårt mål er å gi våre pasienter den beste og mest moderne behandling. Vanlige årsaker til konsultasjon er behandling av kviser, solskadet hu hudkreft, pigmentflekker, eksem, psoriasis, svetteplager og vurdering av føflekker.


Her finner du priser for konsultasjon, kontrolltime og forskjellige behandlinger hos hudlege.

Salg av dokumentert virksomme hudpleie produkter. Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Reinhard Kulke finner du her. Hudlege ved Reinhard Kulke. Vi gir deg vurdering og råd om videre oppfølging fra en erfaren hudlege innen eller timer.


Mange reiser til eller fra sykehuset med offentlig transport. Det er mulig å ta seg frem til de fleste avdelinger ved St. Olavs hospital med buss, og noen steder med tog. Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet.


Sognsvannsveien , 3OSLO. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider. Hvis du har føflekker du er usikker på, eller om du oppdager andre mistenkelige forandringer i huden, er det viktig å oppsøke hudlege for å få en sjekk av huden med dermatoskop, og ev. Vis innlegget for mer. Velkommen til Spesialistsenteret Pilestredet Park.


Legene er spesialister i indremedisin, gynekologi og hudsykdommer med lang erfaring innen sine fagområder. Få hjelp til å velge behandlingssted. Har du spørsmål, kan du ringe Veiledning for helsenorge.


Hvis du ønsker individuelle rå vil du bli satt over til en pasientrådgiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg