torsdag 26. januar 2017

Lakkere kjøkkenfronter tromsø

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Breathtaking Arctic Adventures!


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo.

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Alle typer innredning. Ardealene vil være ryddet og klar til sliping til våren.


Huset skal selges til høsten å da må restaureringen være ferdig. Da må du tro om igjen!

Creoform skaper nye kjøkkenfronter og kjøkken. Tromsø , Søndag 05. Bestill et besøk til hjemmet med din egen kjøkkenspesialist, gratis. Velkommen til Creoform Kitchen.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Spar penger på å fornye det du allerede har.


En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Vi veileder deg når du skal velge nye kjøkkenfronter.


Og når du har tatt ditt valg, håndterer vi alt det praktiske. Først tar vi mål hjemme hos deg for å sikre at alt blir riktig. Etterpå lager vi dine skreddersydde kjøkkenfronter.

Med lakkering og sparkling kan disse dørene bli ”så gode som nye” igjen. Ved å benytte seg av håndverkerne ved lakkering av kjøkkenfronter får du flyttet deler av oppussingen ut av huset, og du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem.


Da har du kommet til rett plass. Vi tror at kjøkkenet er hjemmets viktigste rom og har derfor et stort kjøkkensortiment – det finnes kjøkkenfronter for alle stiler og størrelser. Møbel Lakkering Spesial Interiør.


Vi er bedrift som driver med møbellakering. Du velger farge vi fornye og sprøymaler dine skapdører og skuffer, innedører, bor stoler, kommoder,. På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet og malingen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg