mandag 16. januar 2017

Gave til han 60 år

Gled en fersk -åring med gaveabonnement på Vi over 60! Bestill gaveabonnement her! Nyttig og inspirerende lesestoff. Ring eller send oss en mail her.


Skreddersy en unik gave til han med et morsomt bilde og tekst, bestill nå.

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gaven man husker resten av livet. Gavekort på en utrolig opplevelse! Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. CoolStuff har kule gaver til han.


Finn den perfekte gaven her! En gave som priser åringen!

Her deler vi våre favorittgavetips til han. Et gavekort på en opplevelse er en flott gave til han som enten kan nytes alene eller i ditt selskap. I kategorien ” -års gave ” finner du våre beste gavetips til jubilanten. Velg mellom opplevelser i ulike prisklasser og pulsnivå.


Prøv en ”Adrenalintur på bane”, men kanskje ”luksusbehandling” passer bedre til din mor på års dagen? Opplevelser er flotte alternativer. Han tar med hele familien på cruise i middelhavet i mai for å feire dagen og syns han fortjener en skikkelig gave.


Han er en fantastisk pappa i tillegg til at han bruker utrolig mye penger på denne turen. Man går tom for ideer og vedkommende man skal handle til ønsker seg ikke noe – han har jo alt! Både til han som har alt og han som ønsker seg alt. Tro oss: Det er dette menn ønsker seg til bursdag, jul, konfirmasjon, valentinsdagen eller kanskje bare som en hverdagsgave til seg selv.


Uansett om han er 2 3 eller 90. Gi en opplevelse Dette er kanskje mitt beste tips Truestory har et stort utvalg av opplevelser som kan gis som gave -og mange av de passer særdeles godt både som en opplevelse man kan dele sammen, eller en opplevelse han kan dele med kompis(er) hvis han ikke er av typen til å gjøre slikt alene! Dropp slipset og gi bort noe morsomt og annerledes til mannen som har alt.


Er du på jakt etter en -årsgave, men vet ikke hva du skal kjøpe?

Fortvil ikke, AlphaGeek. Mange som fyller år hevder kanskje at de har alt de behøver, men innerst inne synes de det er trivelig med en presang. Vårt sortiment består av en mengde dingser som kan virke unødvendige, men som er svært underholdende. Trenger du gavetips til mannen som har alt? Nederst i saken finner du listen over julegavene mannen selv sier at han ønsker seg i år.


Mens kvinnen gjerne har flere ting på ønskelisten sin, er det flere menn som ikke vet hva de ønsker seg til jul, viser undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for DNB. Få Vi over rett i postkassen. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner. Tiden er over da pappa kun ønsket seg snille barn til fødselsdagen sin. Vi har et stort utvalg av opplevelser.


Han har vel for lengst erfart at et slikt ønske ikke gjør noe fra eller til. Derimot blir han sikkert glad hvis de tenker på ham denne dagen. En års gave til en far og mann bør ikke være så vanskelig å finne.


Men hva gir man i 50-årsgave? Noen av tingene vi foreslår nedenfor, så klart! Her finner du morsomme og innovative gaver og ting som passer utmerket å gi bort i 50-årsgave. Er du ute etter noe billigere, dyrere eller helt annerledes?


Da vil du nok sette stor pris på denne listen. Her får du nemlig særdeles smarte gavetips til han som har alt, altså til både gutter og menn. Når man nærmer seg , så er man ubønnhørlig voksen. Innenfor noen år går man fra å være i fullt arbeidsliv, til å bli pensjonist, og når det gjelder gaver, kan det virkelig være vanskelig å finne en perfekt gave til en -åring. Kanskje dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave ? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.


En super gave til jubilanten som setter pris på kultur og god mat. Spleis på en eksklusiv opplevelse han alltid vil huske. Dette er virkelig en anledning for å slå på stortromma – og gi han en gave han aldri vil glemme. Denne gave er både en sjov gave at give og en god gave at få.


Giv ham en gave , som han aldrig vil glemme! Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen. Se også: Sitater om alder – Ordtak om alder – Bursdagsvitser – Morsomme bursdagsbilder – Gave til -åring.


Ser du etter en opplevelse? Hos TrueStory kan vi gi deg mer enn 1forskjellige opplevelser (adrenalin, wellness, mat osv.). Se dem alle her på siden!


Treff andre voksne på møteplassen for oss over år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg