torsdag 26. januar 2017

Barnevernet vakttelefon

Når du melder fra til barnevernet kan du melde fra med fullt navn eller være anonyDu kan fremstå med navn både overfor familien og barneverntjenesten. Da vil foreldrene i saken bli informert om at det er du som melder. Du kan velge å melde inn saken anonymt, slik at verken barnevern eller foreldre vet hvem som melder. Fredrikstad av stolte skuter med majestetiske rigger og ungdommelig mannskap.


Det blir konserter, aktiviteter og deilige matboder. Blir barneverntjenesten kjent med slike forhol har det en lovbestemt plikt til å undersøke hvordan barnet har det, og om nødvendig sette i verk tiltak. Konto: Bruk mottatt faktura ved betaling. Kontonummer på faktura krever kid-nummer. Du kan ringe vakttelefonen for henvendelser om generell råd og veiledning eller bekymringsmeldinger.


Nestleder og leder for. Vi hjelper barn og ungdom som har det vanskelig hjemme. Det er bare å ta kontakt med oss. Alle kan kontakte barnevernet for å få råd og veiledning i forbindelse med barn i alderen 0-år.


Barn kan også ta kontakt selv. Omsorg og oppdragelse av barn er i første rekke foreldrenes ansvar. Barnevernvakta i Oslo hjelper deg på kveldstid og i helge.


Noen ganger kan foreldre trenge hjelp til å ta ansvaret for eget barn. Bekymringsmelding, fosterhjem, støttekontakt, besøkshjem, vertsfamilie. Alle henvendelser til barnevernet skal fra samme dato gå til Bodø kommune. Når barnevernet får en bekymringsmelding om et barn, vurderes det om meldingen skal gå til undersøkelse eller ikke.


Undersøkelse innebærer å finne ut hvordan barnet har det hjemme og hva slags hjelp barnet eventuelt har behov for. Det skal beskytte barn mot omsorgssvikt og motvirke at barna lider fysisk og psykisk overlast. Den kan du ringe til hvis du tror et barn har akutt behov for hjelp. Du som er barn kan også ringe selv hvis du trenger det.


Besøksadresse: Rådhusveien 17. Foreldrene har ansvar for å gi barna omsorg. Viss de ikke klarer det, skal barnevernet hjelpe til slik at barn og unge får omsorg, trygghet og utviklingsmuligheter. Du kan imidlertid ikke fritas for vitneplikten dersom saken skal behandles i fylkesnemnd eller domstol.


Da opphører anonymiteten. Du kan ringe barneverntjenesten for å drøfte saker anonymt (det gjelder både private og offentlige personer). Hovedkontoret ligger i Stjø;rdal, men barnevernet har kontor i alle fem deltakerkommunene. Meldingen kan oversendes barnevernet enten via telefon eller pr brev. Nedenfor finner du link til meldeskjema du kan skrive ut og sende oss.


Lister barnevern har ansvaret for å utføre det daglige arbeidet etter barnevernloven. Alle barn og unge har rett til en god og trygg oppvekst. Leder for tjenesten er Elisabeth L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg