fredag 20. januar 2017

Festdrakt baby

Over forskjellige bunader og festdrakter. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Cubus har festdrakt til barn og baby.


Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer.

Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt for alle. Her har vi Lise til jente og Lasse til gutt. Dette er drakter som har størrelser fra (mnd.) til 86.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Nikkers, vest, jakke og strømper. Barneklær i alle størrelser, til baby og ungdom. Du finner jeans til enhver anledning og yttertøy til alle sesonger.


Fyll opp garderoben for å matche hverdagslivets behov. Det viktigste er at barna har en festdrakt de føler seg komfortable i, og som er behagelig å ha på.

Ellers kan festen fort bli ødelagt av skrik og gråt. Hvis du har en sønn som gjerne vil ligne faren sin og de andre mennene på festen, så kan det være en god idé å kjøpe en dress. Hva er vell tøffere enn en fin dress eller en festdrakt til spesielle anledninger? Her fører vi merker som Pascal, Name it og Super by Alvin Lee, for å nevne noen.


Her vil du finne penklær til gutt i alder 8-år. En fin skjorte og et stilig slips er med på å skape en egen stil, slik at alle finner noe de liker. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Festdrakten til gutt kommer med jakke. Gratis frakt fra 6kr.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Mønster til Nordland festdrakt er inspirert av nordlandsbunaden men den er ikke en bunad. Mønster kan lastes ned direkte etter kjøpet og det leveres også som PDF fil på mail og kan lastes ned maksimalt ganger. Våre festdrakter er tuftet på norske tradisjoner og fritt inspirert av vår stolte bunadsarv.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras nec ipsum sem, sit amet varius enim. Mauris quis odio dolor. Praesent turpis turpis, vehicula eu consectetur et, volutpat a leo.

Det var hun som først brukte uttrykket festdrakt. Mottagelsen var fantastisk, og det ble et produkt som etter hvert satte seg i det norske folket. Men tradisjonen som ligger til grunn for festdraktene, er mye eldre enn Torunn selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg