onsdag 11. januar 2017

Kreative ting å lage selv

Kreative ideer: ting å lage med barna en regnværsdag. Surt vær ute er topp for å kose seg inne. La deg inspirere til å lage de fineste julegavene selv i år. Se våre favoritter her.


Liker du å være ute i god tid og kose deg med å lage fine hjemmelagde julegaver om høsten? Vi har gode idéer til hva du kan lage !

Det er dumt å vente til siste liten med julegavene, slik at du heller kan nyte desember med baking og kos. Få ting er så koselig som når store og små samles rundt bordet for å være kreative sammen. Men har du gått lei av å lage dorullnisser?


Det finnes alternativer som er minst like enkle og som er gøy å lage , bare ta en titt på disse tipsene! Enten det regner eller er sol - så vil dette by på kvalitetstid. Synes du at det er morsommere å skape saker selv enn å kjøpe ferdige produkter? Sjekk i så fall våre kreative leker og ting som du kan bygge, fikse og pusle me og kjenn skaperdleden fylle kroppen din!


Hva skal jeg lage av juleting? Her er inspirasjon til den fineste, mest kreative hjemmelagde julepynten, både nyheter og de største favorittene.

Du finner også alt du skal bruke til gaveinnpakningen og forslag til gaver som du kan lage selv eller ting som alle kreative vil elske. Derfor er det lurt – også for deres senere muligheter – å hjelpe barna dine til å bevare kreativiteten. Og hva er vel bedre enn å pusle litt en innedag?


Alle elsker vel å få kreative gaver. For hva er vel skjønnere enn å få en gave som ungen din har laget helt selv – og se hvor stolt han eller hun er når du pakker den opp? Dette teltet er raskt å lage selv og blir en perfekt lekehule for minsten. Kjære lesere, dere har så mange gode ideer! Her er supre forslag til interiør du kan lage selv – tipsene kommer fra BoligPluss-leserne.


Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Og så fikk du som bonus tre idéer til kreative adventskranser. Du kan gå på oppdagelse i mange flere idéer til juledekorasjoner du kan lage selv.


Her må man ha keramikktusjer, kan fåes kjøpt hos hobbyforretninger som panduro. Her er gode julegaver barna kan lage selv (sammen med deg) 1. Alle Strikkere og krokere har alltid mye garn på hånden, men hver gang om gangen vil du lage noe uten nåler eller kroker. Det er tonnevis av uventede stingtyper du kan lage med ditt ekstra garn - la oss få stash-busting! Du kan gi den bort som en gaveboks eller pynte den med fine farger, bån utklipp eller klistremerker.


Bare fantasien setter grenser.

Du kan velge å ha noe i gaveboksen eller hvis du vil lage flere bokser kan du for eksempel lage til en adventskalender. Med Annas sjablong er det en enkel sak for hele familien å lage personlige og kreative masker til årets fastelavnsfest. Gjør det til en hyggelig, felles aktivitet å lage de festlige maskene, der De kan bruke både papir og filt og pyntes med dekorative saker som filtkuler og fjær.


Sakte men sikkert begynner vårt nye hjem å ta form. Ting tar tid og derfor har det vært stille fra meg en stund. Men etter å ha vært innom Panduro en tur i helgen, fikk jeg endelig inspirasjon til å lage litt kreativ pynt igjen. Fimo-leire: brukbare ting du kan lage selv.


Men siden det kun er den ene dagen velger vi å gjøre pynten rimelig ved å lage den selv av ting vi har i huset. På den måten bygger vi også opp forventningene til selve dagen. Her kommer gode kreative ideer til Halloween.


Morsomme ting du kan lage selv er et unikum både for barn og voksne. Her er et vell av ideer til hobbyaktiviteter, presentert på morsomt, detaljert og inspirerende vis (…) Presentasjonen av de ulike aktivitetene er intet mindre enn genial. I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere får barna leke og eksperimentere med spennende farger og materialer.


Ung Husflid er organisert i de lokale husflidslagene over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg