tirsdag 10. januar 2017

Logo quiz norge fasit nivå 3

Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Logg inn for å følge dette.

S her er bilde lsning level logo rwegian quiz. Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål.


I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene.


Noen i Norges land må vite dette.

Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Men den er på ingen måte umulig å løse. Finn laveste nettpris her. Middels vanskelig logo quiz. Alle logoer er hentet fra tjenester som er relatert til internett.


Nå kan du teste deg selv. Det var rask til forberede svarene niv logo quiz norge. Men du finner ikke de siste logoene som jeg sitter igjen med på nett, enda vertfall. Kan vell prøve meg litt nå, og komme tilbake med svar om jeg finner på de som jeg mangler.


Here you can find all logos for level till 1 including the logo quiz android. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Do you like logo quiz , puzzle, trivia games?


Find out just how much do you know! Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du?

Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse? Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. How well do you know brands like Nike, Pepsi, and CNN?


Her kan du teste og se hvor god du er på generell kunnskap. Quiz med spørsmål og svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg