fredag 27. januar 2017

Egyptiske kattenavn

Katt er Norges mest populære kjæledyr, og i dag finnes det rundt 700. Alle katter fortjener å ha et navn. Den egyptiske gudeverden var stor med bl. Her viser vi bare de viktigste. Gudeverdenen­ var komplisert­ fordi mange­ guder skiftet skikkelse med tiden.


Kattenavn etter personlighet I likhet med mennesker, har alle katter sin egen personlighet. Derfor kan man gi katten et kattenavn etter personlighet mens den er kattunge, som vil passe for resten av livet. Trenger du kattenavn , men føler at kreativiteten svikter deg? Her finner du nettsider med oversikt over forslag til kattenavn.


Det flotte navnet man kunne tenke seg til gutten sin, viser seg kanskje å egentlig være et jentenavn. Vilje, som var navn på en gu får bare noen få gutter hvert år, men det er blitt vanligere for jenter. Har du noen morsomme eller litt rare navn til hund og katt?


Jeg vet om få, og skal få meg både kattunge og valp snart. Tenker på to navn, Farsken og Taxi! Får velge fritt mellom begge kullene, det er både gutter og jenter, har ikke helt bestemt meg for hvilket kjønn jeg skal velge. Gode ideer når katten skal have navn.


Dette er en liste over populære navn. Nathalie Troubetskoy, en russisk prinsesse i eksil, bodde på denne tiden i Roma. Historien forteller at hun der traff en ung gutt, som hadde en nydelig sølv-spottet kattunge.


Den skal han ha fått i gave fra en diplomat ved den egyptiske ambassade. Persongalleriet i åsatroen består av ulike ætter og vesener som delvis flyter over i hverandre. Other cat name lists: Bjørns Catnames Dave´s Catnames. Flere og flere katteeiere er å snu til unike kattenavn , og få er så uvanlig og vakker som egyptiske navn.


Det er også mulig å velge meningsfulle kattenavn fra denne sjangeren som faktisk sier noe om kattens personlighet. La oss ta en titt på noen herlige egyptiske navn for Siamese katter. Liste over egyptiske Siamese Cat Names.


Allerede tusenvis av år før katten fikk en dominerende plass i vår tids internettkultur var de svært populære dyr, viser ny forskning. I verdens første storskala DNA-undersøkelse på oldtidskatter viser franske forskere at katter kom til Eurasia og Afrika sammen med bønder og sjøfolk, blant dem vikinger, skriver videnskap. Zevs: Zevs er overhodet for gudene på Olympen, og himmelrommet er det egentlige området hans. Han hersker over været, og blir bla kalt Skysamleren, Skysvartneren og Lynsvingeren.


Det lykkes uden tvivl for flere, men selvom det er ønsket, så er der navne, som ofte går igen. Der findes omkring 600. Danmark, hvor en del bruges som kæledyr og andre som husdyr - F. Hex: en trylleformular eller forbandelse. Som et verbum betyder Hex fortrylle, charme, bedrage eller kildre ihjel! Imp: fra tysk folklore.


Imps er små nisser af ondartet natur, der kan lide at spille drengestreger og vittigheder på deres menneskelige venner. Egyptiske Siamese Cat Names Egyptiske siameser navnene tilby noen virkelig unike kallenavn som er verdig kattens verdighet. Hvorfor ikke sjekke ut vår liste over navn og deres betydning for å se om man passer din nye feline følgesvenn. Etter den egyptiske katteguden - kimmelim ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg