onsdag 11. januar 2017

Prosit på spansk

Vi har én oversettelse av prosit i bokmål- spansk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Vilkår for bruk: Alt innholdet på dette nettstedet, inkludert ordbok, verb, definisjoner og annen referansedata er kun for informasjonsformål.


Denne informasjonen skal ikke betraktes som komplett, oppdatert, og er ikke ment å bli brukt i stedet for et besøk, konsultasjon eller råd fra en juridisk, medisinsk, eller andre profesjonelle formål. Prosit er et utropsord som sies til en som nyser: må det være til nytte. Det er en hilsen i ordets opprinnelige forstand (hilse = helse). Ordet stammer fra det latinske pro = for og sit = måtte det være, og kan oversettes med måtte det være (til gagn) for (deg) eller prodesse. Preteritum på spansk Preteritum bruker vi for å uttrykke handlinger i fortid.


Eks: Jeg var på ferie i Spania, der møtte jeg en spanjol, vi spiste en is, deretter gikk vi på kino, filmen var god. På spansk har man to preteritumstider:INDEFINIDO og IMPERFECTO. Lær månedene og årstidene på spansk. Merk deg at månedene ikke skrives med. Lyd er tilgjengelig for alle spanske ord på denne siden — klikk på hvilket som.


Bøying av spanske verb kan ofte være litt vanskelig. En måte å lære å bøye spanske verb på er å bruke bab. Norsk- spansk ordbok fra Ordbok.


Vi kan nesten garantere at du får den norsk-spanske oversettelsen du er ute etter! En kjapp guide for på telle på spansk. I denne guiden lærer du deg tall på spansk , og hvordan du teller på spansk. Når du er på Kanariøyene eller i Spania forøvrig vil du få stor nytte av å kunne noen grunnleggende tall. Hvis du tenker over det så er tall noe av det mest nyttige du kan lære deg på et språk.


I spansk dannes adverb gjerne ved hunkjønnsformen av et adjektiv og legge til -mente på slutten. En del adverb har dessuten samme form som det tilsvarende adjektivet. I Sør-Amerika er det vanlig å bruke adjektiv som adverb. Spansk læremateriell Her finner du nyttig læremateriell både for å undervise og studere spansk. Spansk grammatikk med hovedvekt på bøying av spanske verb, både regelmessige og uregelmessige forklares.


Læremateriellet er inndelt i ulike nivåer. På norsk bøyes altså verbene kun i tid og ikke i person. For eksempel, hablo betyr jeg snakker og hablas betyr du snakker.


På denne siden lærer du deg spanske tall, og det er de vanligste tallene vi har tatt med i denne oversikten. I tabellen under er det bare å søke eller scrolle ned til du finner det du er ute etter. Tall på spansk går det kjapt å lære seg og det er bestandig kjekt å kunne dette. Spansk er morsmålet til ca.


Presens perfektuuregelrett bøyning av partisippet. Den spanske samlingen brukes også flittig av nordmenn som ønsker å vedlikeholde spanskkunnskapene sine, og derfor inneholder samlingen også et godt utvalg lettleste bøker og tegneserier. Det finnes nemlig drøssevis med språkkurs på nettet - og det beste av alt er at mange av dem er helt gratis! Nettsiden I Love Languages er et godt sted å begynne dersom du har lyst til å lære deg et nytt språk. De fleste språkkurssene på nettet ganske primitive, men de kan likevel være gode innføringer til nye språkkunnskaper.


For å gjøre det ekstra vanskelig for oss som lærer spansk , så har man to verb for å uttrykke å være på. Disse to verbene bøyes uregelrett og danner ryggraden i Spansk ! Viktig å kunne :) SER - å være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg