fredag 20. januar 2017

Skorpion og fisk parforhold

Din jalousi kommer slet ikke til udtryk, for Fisken ser op til dig, og viser dig, at du er elsket og uundværlig. Intimiteten imellem jer bliver større og større og det samme gør jeres kærlighed. Selv på det erotiske plan passer I forbavsende godt sammen.


Skorpion og fisk parforhold

De menneskelige relationer der binder os sammen, er en energisk blanding forskelligheder og lighedspunkter. Med afsæt i de astrologiske fortolkninger, kigger parhoroskopet på hvilke tiltrækkende og modstridende kræfter der ligger gemt i den unikke sammensætning af personligheder, som udgør jeres parforhold. Og beskrivelsen af skorpionen synes jeg også passer meget godt, kender personer there er skorpion og det meste af det there står kunne jeg sagtens genkende hos de jeg kender #128578; og godt at de siger at en fiskens perfekte partner er skorpionen fordi min kæreste er skorpion ;).


I er begge meget tiltrukkede af hinanden og har mulighed for et skønt forhol med masser af kærlighed. Seksuelt passer i rigtig godt sammen og jeres sensualitet og lidenskab bliver udviklet i hinandens selskab. Skorpionen er stærk og alvorlig, og ønsker sig en partner Skorpionen kan stole på. Du ønsker dig til gengæld tryghed og stabilitet. I har begge mest øje for jer selv, og jeres egne ønsker og behov, og er simpelthen ikke i stand til at se sagen fra den andens side.


Skorpion og fisk parforhold

To stærke personligheder, der er drevet af temperament og jalousi, skaber et hjem under orkan-lignende forhol og ingen af jer vil kunne holde det ud. Skorpion - Fisk : Skorpionen kan falle hodestups for Fisken i begynnelsen. Pyselotte - En verden i mange deler. Skorpioner trekkes mot sex og lidenskap mer enn noe annet stjernetegn, og parforhold er kanskje deres viktigste arena.


De er på jakt etter det dype, forpliktende og intense forholdet. For å oppnå dette må partneren gjennom en innvielse, brenne broer bak seg og hengi seg til den nye unionen fullt og helt. Luft forstærker kvaliteten af ildens gode sider og er selv et stærkt element. Kjent fisk : Cindy Crawford. Fisken er den håpløse romantiker, som forventer enhjørninger, alver og regnbuer i et forhold.


Fisken lever i et forunderlig sted mellom fantasi og virkelighet, og selv om de også er klar over realitetene, så leter fisken etter et person som kan oppfylle drømmer. Et dypt og intenst seksuelt forhold og dere forhekser hverandre ved å være så totalt forskjellige. Topp kombinasjon, les lenger oppe.


Fiskene er generelt meget afhængige af dem omkring dem og de må ikke tillade sig at løsrive sig, da de let bliver deprimerede, pessimistiske og matte, når de er alene. Den blide fisk er som regel desværre alt for genert og tilbageholdende til at afsløre deres talenter, hvor de især indenfor kunst kan være formidable. Du, kära Fisk , har en partner OCH en vän i din Skorpion. Krydda era liv med lite egentid för att få längta efter varandra, gör saker med andra tecken som blandar upp er energi och tänk på att göra dig själv date-snygg så ofta du bara minns det. Det kommer ge er relation det där lilla extra och hjälpa er att undvika att falla i soffan-fällan, bekvämlighet och extrakilon.


Der er fokus på rutinerne og på at få ryddet de sidste opgaver af vejen, inden du kan holde weekend. Aftenen byder også på afslapning derhjemme. Har du muligheden, bør du invitere din partner på en romantisk weekend.


Det er langt mer sexy enn å aggressivt slå av en fyrstikk selv og blåse røyken i ansiktet hans, og hun vet det. Ei annen jente kan kaste seg hodestups inn i armene dine og rope ut sin kjærlighet fra hustakene. Skorpionjenta kommer sakte og forførende mot deg, mens hun lydløst leverer sin private melding. Slapp av, og gi slipp på noe av den kontrollen du føler du må ha, og du vil kanskje oppleve en lykkelig slutt.


Skorpion og fisk parforhold

Passer best sammen med Tyren, Jomfruen, Krepsen, Skorpionen og Fiskene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg