tirsdag 31. januar 2017

Fransk mannsnavn kryssord

Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Mannsnavn er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord , så kan du slå opp mannsnavn i ordboka.


Se alle synonymer til mannsnavn. Få kryssordhjelp her. På fransk finner jeg zéphyr =pierre précieuse altså edelsten.


Så jeg går for sefyr som løser alle problemer i kryssord opptur av 8. Fransk er offisielt språk i over land og tales av i underkant av 3millioner mennesker som første eller annet språk på fem kontinenter. Kryssord er et spill som normalt har en firkantet eller rektangulær form med et rutenett av hvite og svarte ruter. Målet er å fylle de hvite firkantene med bokstaver som former ord og setninger, ved å løse hint som leder til svar.


Sider i kategorien Franske forfattere Under vises 2av totalt 4sider som befinner seg i denne kategorien. Alle Synonymer og løsninger for Arabisk Mannsnavn i Kryssord løsninger og Synonym. Frankrikes nasjonalsang er La Marseillaise, Marseillaisen, den kanskje mest berømte av alle nasjonalsanger. Den ble diktet i Strasbourg natten til 26.


Claude-Joseph Rouget de Lisle, men ikke som en revolusjonær kampsang. Trenger du et klokt eller morsomt ordtak? På Siterte sitater finner du franske ordtak og mer enn andre ordtaksamlinger. Står du fast i kryssordet? Sortert både på antall bokstaver og forbokstav.


Dette er en liste over populære navn. Velkommen til våre spill og underholdningssider. Hver dag finner du et nytt kryssord hos oss i startsiden.


Du finner også andre morsomme spill på våre sider. Wynnes Word-Cross Puzzle, resten er historie. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Bestill Fransk mat hos Just Eat.


Hundrevis av forskjellige restauranter. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Lyd er tilgjengelig for alle franske ord på denne siden — klikk på hvilket som helst ord for å høre det. Leon er et mannsnavn som kan være: en fransk form av Leo. Leon-, som Leonidas, Leonardo og Leonard.


Alle formene har er relatert til det greske ordet λέων (leon), løve. Ordpuslespill der man skal sette inn riktig ord på riktig plass, horisontalt og vertikalt, vanligvis ut fra synonymer eller hint om hva det kan være. Oversettelse av ordet kryssord fra norsk til fransk , med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Vi har to oversettelser av kryssord i bokmål- fransk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.


En mettende og varmende fiskesuppe som kan tilsettes fisk og grønnsaker etter egen smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg