tirsdag 17. januar 2017

Heklet sjal til bunad

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Stort utvalg av Sjal. Alle varer på lager! Tilbehør til bunad. Daisy sjal passer fantastisk godt til bunader.


Nydelig kvalitet i en lett ullmix av alpakka og merino.

Veier kun rundt 5gram, og føles lett over en bunad som fra før veier litt. Det fine med sjalet at det kan brukes året rundt og til andre antrekk. Så dette sjalet gjemmes ikke bort når bunadsesongen er over. Kommer i mange lekre farger. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge.


Sjal til Aust-Agder bunaden leveres også som strikkepakke. Sjal kan brukas til alle Telemarksbunadane. Sjala er oftast svarte einsfarga i 1 ull, eller med broderi, vevd mønster eller mønster trykt på.

Vevd sort sjal med frynser i 1 ull, med prikker. Varmt og godt til bunaden på kalde dager. Størrelse: 120x1cm. Designet og produsert i Norge.


Fell av med rette og vrange m. Sy til kraven med overlapping foran på forstykket. Brett kraven, sy på en knapp hvis ønskelig, (stikk trå-den gjennom alle lagene, den holder kraven sammen til ”hals”). Denne siden ble sist oppdatert 23.


Her finner du lenker til hekleoppskrifter på sjal og skjerf til voksne og barn. Vi kan tilby en rekke skjerf og sjal til alle anledninger. Et bredt utvalg av silkeskjerf til bunad og mange flotte sjal som passer godt i dagens motebilde.


NOEN FORSLAG FRA OSS. Strikkede sjal til Aust-Agder bunaden. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Kan brukes til alle bunader.


Raske og enkle sjal er kjekt å hekle litt innimellom større prosjekter. Her har jeg to sjal klare til bruk. Jeg bruker ullgarn når jeg hekler sjalene, og heklenål nr.

Sjalene er fine å bruke også som skjerf, og de er veeeldig gode og varme. Bli klar til våren med dette vakre virus sjal. Det er heklet i Twirls garnet som er et utrolig lekkert cake-garn i 1 myk bomull.


Garnet består av tynne tråder som ikke er spunnet - det gjør garnet helt perfekt til dette prosjektet. Dei seier på si nettside (som eg har lenka til lengre oppe) at oppskrifta er laga etter eit sjal i museumssamlinga på Folkemuseet. Dei kaller det snippsjal til bunad , då dette er den opprinnelege bruken.


Sortere etter: Nyeste Navn A-Z Navn Z-A Pris Lav-Høy Pris Høy-Lav Butikkens forslag Varer pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg